Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ανανέωσε με Πανθρακικό ο Σαρακατσάνος!

Ανανέωσε με Πανθρακικό ο Σαρακατσάνος
Ανανεώσεων συνέχεια στον Πανθρακικό, εν όψει της νέας σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, καθώς μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κουτσόπουλο, το συμβόλαιο του ανανέωσε και ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Ο 29χρονος αμυντικός στην πρώτη του χρονιά στο σύλλογο της Θράκης, τον βοήθησε να πετύχει την απευθείας άνοδο και «εξαργύρωσε» τη θετική παρουσία του με νέο συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο στα μεγάλα "σαλόνια". Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είχε 27 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και ένα γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η ΠΑΕ γνωστοποίησε τη συμφωνία, μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Αχιλλέα Σαρακατσάνο για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2013».

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Σαρακατσάνος τόνισε ευχαριστημένος για την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα και έδωσε το σύνθημα για τη νέα περίοδο: "Είμαι ευχαριστημένος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Πανθρακικό, αλλά και τον προπονητή της ομάδας Σάββα Παντελίδη. Είχαμε μια πετυχημένη χρονιά, όπου αναδειχθήκαμε πρωταθλητές στη Football League, εκπληρώνοντας τον στόχο της επανόδου στην Super League. Εύχομαι και η νέα αγωνιστική περίοδος να μας βρει το ίδιο αποτελεσματικούς, ώστε να συνεχίζουμε να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: