Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Γιορέντε: «Ελπίζω να αγωνιστώ»

Γιορέντε: «Ελπίζω να αγωνιστώ»
Την επιθυμία να πάρει χρόνο συμμετοχής με την Ισπανία στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας εξέφρασε ο Φερνάντο Γιορέντε.

Ο 27χρονος Ισπανός χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση κόντρα στην Ιρλανδία (14/6), ενώ ακόμη επισήμανε πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την Μπιλμπάο.

«Ελπίζω να αγωνιστώ, όλοι ελπίζουμε σε μία ευκαιρία και για αυτό δουλεύουμε», πρόσθεσε για να αναφερθεί στη συνέχεια στην αναμέτρηση των «φούριας ρόχας» κόντρα στην Ιρλανδία.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Παρά την ισοπαλία της πρώτης αναμέτρησης, η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή. Είμαστε ήρεμοι και ανυπομονούμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, η οποία θα μας δώσει αυτοπεποίθηση», συμπλήρωσε.

Ακόμη, ο Γιορέντε δήλωσε ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο μεγάλων συλλόγων, ωστόσο δήλωσε πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την Μπιλμπάο.

«Είναι πάντα ωραίο να υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για σένα, καθώς αυτό σημαίνει ότι έχεις διανύσει μία καλή σεζόν. Ωστόσο, είμαι χαρούμενος γιατί ήδη βρίσκομαι σε ένα σπουδαίο σύλλογο, την Μπιλμπάο», ήταν τα λόγια του 27χρονου επιθετικού.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: