Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Νικολούδης: «Να είναι ενωμένος ο κόσμος»

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή, Τάκης Νικολούδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη σημερινή πορεία των φιλάθλων του Ηρακλή, αλλά και το μέλλον του συλλόγου:

«Είναι πολύ ευχάριστο να μαζευτεί ο κόσμος, να δείξει ενωμένος και να δείξει μια δυναμική, διότι χωρίς κόσμο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι εκεί.

Δεν μπορεί να υπάρχουν ομάδες ανύπαρκτες στο πρωτάθλημα και να καταδικάζονται ομάδες για μια αδειοδότηση, την οποία δεν έχουν πλέον οι μισές ομάδες. Ήταν η μεγαλύτερη αδικία που έχει γίνει. Έστω στο τέλος αυτός ο απίθανος, ο ακατονόμαστος, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ας κάνει τις κινήσεις που πρέπει».

Για το ότι ο Απόστολος Παπουτσάκης θα θέσει, όπως είπε στο «Αθλητικό Metropolis», θέμα Ηρακλή στην επόμενη συνέλευση του Ηρακλή είπε:

«Ο Παπουτσάκης είναι ρομαντικός παράγοντας, μπήκε στο γρανάζι του ποδοσφαίρου, εκπροσωπεί μια καλή και οργανωμένη ομάδα και εντούτοις οι επιτήδειοι κατάφεραν και αυτή την ομάδα να τη ρίξουν. Και ο Ηρακλής και ο Εργοτέλης χρειάζονται στη Σούπερ Λίγκα και κοσμούν το ποδόσφαιρο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: