Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Θέλει τη Ρέιντζερς ο Σμιθ!!

Μπροστά στον κίνδυνο της διάλυσης, ο πρώην προπονητής της Ρέιντζερς, Γουόλτερ Σμιθ, δίνει ελπίδα στους οπαδούς της ομάδας, καταθέτοντας πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου!
Ο Σμιθ, ηγείται επιχειρηματικής ομάδας που πλαισιώνεται από τους Τζιμ ΜακΚολ, Ντάγκλας Παρκ και άλλους επιφανείς άνδρες, με κοινό στόχο, τη διάσωση των «διαμαρτυρόμενων»!
«Ο σύλλογος πρέπει να περάσει σε χέρια ανθρώπων που τον αγαπούν και θα βοηθήσουν στην ανατροπή της κατάστασης και την αποφυγή τέτοιων δύσκολων ημερών στο μέλλον. Θα προσπαθήσουμε ώστε το γήπεδο, η ιστορία και όλα όσα σχετίζονται με αυτό τον μαγικό σύλλογο να προστατευτούν. Δεν το κάνουμε για να βγάλουμε χρήματα και διαβεβαιώνουμε πως όποιος ενδιαφερθεί στο μέλλον για να πάρει τις τύχες της ομάδας στα χέρια του, εφόσον κρίνουμε πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, θα παραχωρήσουμε τις μετοχές. Ας είμαστε ειλικρινείς. Είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν και οι οπαδοί μας. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βγάλουμε τη Ρέιντζερς από τη δύσκολη κατάσταση. Να είστε σίγουροι» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γουόλτερ Σμιθ.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: