Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Στην κορυφή ο Πλατανιάς!!

Στην κορυφή ο Πλατανιάς

Μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Παναχαϊκής πήρε ο Πλατανιάς με σκορ 3-2 στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Football League για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και, επωφελούμενος το 0-0 της Καλλιθέας με την Καλλονή, ανέβηκε στην κορυφή, κάνοντας την "ανατροπή" στη βαθμολογία.

Η Παναχαϊκή μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, έχοντας την κατοχή και στο 12΄ ο Ατματσίδης συνδυάστηκε ιδανικά με τον Ντίνα, με τον τελευταίο να πλασάρει σε κενή εστία, αφού πρώτα πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το γκολ… κοίμισε τους γηπεδούχους, την ώρα που ο Πλατανιάς "αφυπνίστηκε" και πήρε υπό τον έλεγχό του τον αγώνα. Απείλησε αρχικά στο 19΄ με δοκάρι του Κουρτσετιώτη και έξι λεπτά αργότερα ο Μαραγκουδάκης επωφελήθηκε την αδράνεια στην άμυνα των Πατρινών και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 44΄, οι Κρητικοί έκαναν την ολική "ανατροπή", παίρνοντας προβάδισμα με γκολ του Νασλίδη, ύστερα από ασυνεννοησία της άμυνας και του γκολκίπερ της Παναχαϊκής, Πουρή.

Στο δεύτερο μέρος, οι Πατρινοί μπήκαν δυνατά, όπως και στο πρώτο, και, μετά από φάση διαρκείας στην εστία του Πλατανιά, ο Βλασόπουλος επωφελήθηκε από τις κόντρες και ισοφάρισε σε 2-2 στο 52΄. Στα επόμενα λεπτά, οι Αχαιοί συνεχίσαν να πιέζουν για να πάρουν προβάδισμα, χωρίς να τα καταφέρουν και, όσο πέρναγε η ώρα, οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο, χάνοντας δύο κλασικές ευκαιρίες για να περάσουν και πάλι μπροστά. Στο 90΄, ο Πλατανιάς κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Γκονζάλες από τον Κοιλιάρα, στο οποίο ευστόχησε ο Νασλίδης, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του και, παράλληλα, την κορυφή των πλέι οφ.

Πολλά παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι από το διαιτητή του αγώνα, Αμπάρκιολη, ο οποίος στο ημίχρονο παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για περίπου 5λεπτά, με τους φιλάθλους της Παναχαϊκής να πετούν μερικά αντικείμενα. Ωστόσο, με την παρέμβαση του μεγαλομετόχου, Αλέξη Κούγια τα "πνεύματα" ηρέμησαν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναχαϊκή(Παπακώστας): Πουρής, Σπίνουλας (69΄Κωσταντινίδης), Κοιλιάρας, Θεοδωρέλλης (83΄Σκαρτσίλας), Ιωάννου, Φατιόν, Βλασόπουλος (75΄Φούφουλας), Ντίνας, Ουρτάδο, Ουατάρα, Ατματζίδης.

Πλατανιάς(Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Μανουσακάκης, Κουρτεσιώτης, Τζανης, Δημήτρης, Δέντσας, Γκονζάλες, Ιγκόρ (88΄Μαραγκός), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Πάγκαλος (69΄Μαρτσάκης).

Βαθμολογία πλέι οφ:

1. Πλατανιάς 4
2. Καλλιθέα 3
3. Καλλονή 1
4. Παναχαϊκή 1


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: