Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

«Ειλημμένη απόφαση η απόλυσή μου»

«Ειλημμένη απόφαση η απόλυσή μου»
Δεδομένη θεωρούσε την απομάκρυνσή του από την Τότεναμ ο Χάρι Ρέντναπ, ακόμη και εάν η ομάδα του κατάφερνε να εξασφαλίσει μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόθυμος να αναζητήσει νέα επαγγελματική στέγη ο Άγγλος τεχνικός, ο οποίος αποκαλύπτει ότι δεν του έγινε ποτέ πρόταση από τον Ντάνιελ Λίβι.

Η Τότεναμ επιβεβαίωσε το πρωί της Πέμπτης τη λύση του συμβολαίου του Ρέντναπ, ο οποίος θα λάβει περίπου 3 εκατ. λίρες ως αποζημίωση.

Ο 65χρονος τεχνικός μίλησε στο «BBC Radio 5» και αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» με τους Λονδρέζους, χαρακτηρίζοντας ειλημμένη την απόφαση της διοίκησης του συλλόγου.

«Ακόμη και εάν εξασφαλίζαμε την έξοδό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο πρόεδρος θα έκανε το ίδιο. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο», τόνισε ο Ρέντναπ για να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τα χρόνια που πέρασε στην Τότεναμ: «Πέρασα 4 υπέροχα χρόνια και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φύγεις από το σύλλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Την ίδια ώρα, το «SkySports» μεταδίδει ότι ο πρόεδρος της Τότεναμ δεν προσέφερε νέο συμβόλαιο στον πρώην τεχνικό της ομάδας, με τον Λίβι να «τιμωρεί» τον Ρέντναπ για την στάση του από αρχή του έτους. Μάλιστα, σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, ο Άγγλος προπονητής είναι διατεθειμένος να εργαστεί σε άλλη ομάδα και περιμένει προτάσεις.

Πηγή: england365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: