Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Κασάνο: «Η Ιταλία μπορεί να φτάσει ως το τέλος!»

Στην ανεβασμένη ψυχολογία της Ιταλίας, μετά την πρεμιέρα της στο Euro 2012 και την εμφάνιση κόντρα στην Ισπανία, στάθηκε ο Αντόνιο Κασάνο με αφορμή το σημερινό (14/06) ματς απέναντι στην Κροατία ενώ αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό στην επίθεση των «ατζούρι»…
Στην κατάκτηση των τριών βαθμών στοχεύει απόψε η Ιταλία στο Πόζναν, στο παιχνίδι με αντίπαλο την «χρβάτσκα» με τον Αντόνιο Κασάνο να… δίνει το έναυσμα, βγάζοντας σιγουριά και αυτοπεποίθηση όχι μόνο για τη συγκριμένη αναμέτρηση αλλά και για όλη την διοργάνωση από μεριάς «σκουάντρα ατζούρα»!
«Το ματς με την Κροατία είναι σημαντικό για εμάς, αλλά το ίδιο είναι και για εκείνους. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τρόπο για να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που ξεκινήσαμε απέναντι στην Ισπανία. Μετά από αυτό το παιχνίδι, αντιληφθήκαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα και να φτάσουμε μέχρι το τέλος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιταλός στράικερ της Μίλαν.
Ενώ πρόσθεσε: «Διαθέτουμε πέντε επιθετικούς που είναι σημαντικοί για τον σκοπό. Όποιος κι αν παίζει, πρέπει να παίζει καλά. Η ιεραρχία δεν σημαίνει τίποτα. Προφανώς, θέλω να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο. Όμως, ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει και είναι πολύ καλός στο να βλέπει ποιος είναι σε καλή κατάσταση και ποιος όχι».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: