Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Παπαδόπουλος: «Τεράστια τιμή η Γιουνάιτεντ, αλλά…»

Παπαδόπουλος: «Τεράστια τιμή η Γιουνάιτεντ, αλλά…»
Γοητευμένος με τις ικανότητες του Κυριάκου Παπαδόπουλου φέρεται να είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία και ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός κλήθηκε να απαντήσει στις φήμες που τον στέλνουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του «Sky Sports» ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε κολακευμένος, πρόσθεσε όμως, δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει εντυπωσιάσει κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Σάλκε, ενώ και με την Εθνική έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του τόνισε πως παραμένει παίκτης της γερμανικής ομάδας και για την ώρα σκέφτεται μόνο αυτήν.

«Δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ξεκαθάρισε ο Παπαδόπουλος, για να συμπληρώσει: «Αποτελεί τεράστια τιμή για μένα, σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο να αρέσει ο τρόπος που αγωνίζομαι, όμως δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Φυσικά και θα ήθελα μια μέρα να παίξω στη Γιουνάιτεντ, όμως είμαι παίκτης της Σάλκε και παραμένω συγκεντρωμένος στην ομάδα μου».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: