Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Τρίτο μεταγραφικό «χτύπημα» για Λεβαδειακό!!

Τρίτο μεταγραφικό «χτύπημα» για Λεβαδειακό
Στον Λεβαδειακό θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Κρίστιαν Μίλιεβιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βοιωτούς, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστή η διάρκεια του. Ο Σερβοέλληνας μεσοεπιθετικός έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, μετά το διετές πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μίλιεβιτς, που έχει πατέρα Σέρβο και μητέρα Ελληνίδα, γεννήθηκε στο Νόρκεπινγκ της Σουηδίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στη σουηδική Σίλβια, ενώ για δύο χρόνια (2008-2010) βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, όπου έκανε προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος, έχοντας αγωνιστεί για λίγα λεπτά στο παιχνίδι του "Δικεφάλου του Βορρά" κόντρα στον Άρη.

Την τελευταία σεζόν βρισκόταν στην Ιταλία, όμως δεν κατάφερε να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπρέσια, ενώ στο παρελθόν είχε δοκιμαστεί και από την Μπενφίκα. Επίσης, είναι διεθνής με την εθνική νέων της Σερβίας, έχοντας μια συμμετοχή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Christian MILJEVIC.
Ο ανωτέρω ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, είναι γεννημένος στις 15/7/1992, αγωνιζόταν στην Β΄ομάδα της BRECIA και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σερβίας U19.


Παράλληλα, η διοίκηση του Λεβαδειακού γνωστοποίησε και την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Φίλιππο Μπολοβίνη, με μια λιτή ανακοίνωση.

"Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Φίλιππο Μπολοβίνη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: