Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Θλάση ο Χαλκιάς, αποφόρτιση ο Σαμαράς!!

Θλάση ο Χαλκιάς, αποφόρτιση ο Σαμαράς

Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου απέναντι στη Ρωσία.

Θλάση πρώτου βαθμού υπέστη ο Κώστας Χαλκιάς στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και παρέμεινε στο ξενοδοχείο, ενώ ο Γιώργος Σαμαράς έκανε αποφόρτιση και δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης της Εθνικής στο Λεγκιόνοβο. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν θα είναι διαθέσιμος την τελευταία αγωνιστική με τη Ρωσία οπότε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει Μιχάλης Σηφάκης. Όσον αφορά τον επιθετικό της Σέλτικ, δεν υπάρχει καμία ανησυχία καθώς έμεινε εκτός λόγω κόπωσης.

Οι διεθνείς που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του χθεσινού αγώνα με την Τσεχία ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο λόγος για τους Καραγκούνη, Χολέμπας, Τοροσίδη, Κατσουράνη, Μανιάτη, Σαλπιγγίδη, Φορτούνη και Κυριάκο Παπαδόπουλο, οι οποίοι προπονήθηκαν με τον Λεωνίδα Βόκολο.

Οι υπόλοιποι παίκτες (σ.σ. Παπασταθόπουλος, Μήτρογλου, Τζαβέλλας, Μάκος, Φετφατζίδης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Λυμπερόπουλος, Γκέκας και Νίνης) έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με κατοχή μπάλας, τελειώματα φάσεων και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Οι δύο τερματοφύλακες, Μιχάλης Σηφάκης και Αλέξανδρος Τζόρβας ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα με τον Ζουστίνιο. Ο Φερνάντο Σάντος -όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου- αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα για να φρεσκάρει την ομάδα και έτσι δεν αποκλείεται στην αυριανή προπόνηση να δείξει τις προθέσεις του.

πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: