Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Λαμπριάκος: «Δεν περισσεύει κανείς στον Άρη»

Για την προσπάθεια σωτηρίας του Άρη στην οποία συμμετέχει μίλησε ο Σταύρος Λαμπριάκος.
Ο Λαμπριάκος φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4» και αναφέρθηκε στην επιτροπή σωτηρίας, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης.
Αρχικά δήλωσε: «Βλέπω ότι όλοι είναι προβληματισμένοι αλλά δεν γίνεται καμία αρχή. Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι επιφανείς Αρειανοί θα βοηθήσουν. Οι μέρες περνάνε, κάποιο παίκτες πρέπει να πληρωθούν, να αρχίσει η προετοιμασία και να ρολάρει η ομάδα.
Εμείς αυτό που κάναμε είναι για να μην χαθεί άλλη μία εβδομάδα με συζητήσεις. Όταν οι «Ιερολοχίτες» και ο «SUPER 3» κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και αποφάσισαν ότι δεν γίνεται να είμαστε χώρα, έγινε αυτή η κίνηση. Έχει ημερομηνία λήξης ως την Πέμπτη και απευθύνεται στους επιφανείς Αρειανούς. Απλά υπήρχε ένα κενό, μία έλλειψη εμπιστοσύνης. Από τη στιγμή που μετέχουν σε αυτή την επιτροπή πρώτα απ’ όλα οι οπαδοί και από τις δύο πλευρές και περιμένουμε την ανταπόκριση από τους επιχειρηματίες σε πρώτη φάση.
Αυτή τη στιγμή οι ώρες είναι πολύ δύσκολες. Εμείς θα είμαστε από το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ. Δεν περισσεύει κανείς. Στον ΑΡΗ λείπει και το ευρώ του απλού Αρειανού. Είμαστε εδώ για να μπαλώσουμε κάποιες τρύπες. Είμαστε στρατιώτες».
Για τις προτεραιότητες της επιτροπής σωτηρίας ο Λαμπριάκος τόνισε: «Σίγουρα αυτή η κίνηση δεν θα σώσει τον Άρη αλλά έβλεπα ότι όλοι είναι προβληματισμένοι και δεν γίνεται καμία αρχή. Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι επιφανείς Αρειανοί θα βοηθήσουν, οι μέρες περνάνε, κάποιοι παίκτες πρέπει να πληρωθούν, να αρχίσει η προετοιμασία και να ρολάρει η ομάδα .Αν δεν δω το χαρτί στο τραπέζι δεν μπορώ να σας πω ποιες ανάγκες θα καλυφθούν και σε τι ποσοστό. Να ξεκινήσει ο ΑΡΗΣ προετοιμασία με τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ και είναι απλήρωτοι».
Κλείνοντας ο Σταύρος Λαμπριάκος τόνισε :
«Ο κόσμος του Άρη είναι στενοχωρημένος, απογοητευμένος, έχει και τα δικά του καθημερινά προβλήματα μέσα σε αυτό το οικονομικό περιβάλλον που υπάρχει, πάντοτε όμως βρισκόταν κοντά στην ομάδα σε τέτοιες στιγμές και βοηθούσε όσο μπορούσε. Αυτή την στιγμή ο Άρης χρειάζεται ενότητα και συσπείρωση, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να σωθεί η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: