Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Οι γυναίκες φτάνουν σε οργασμό με kinky σκέψεις!!

Ερώτηση: Μπορούν οι γυναίκες να φτάσουν σε οργασμό απλά και μόνο κάνοντας "πονηρές" σκέψεις χωρίς να αγγίζουν καθόλου τον εαυτό τους;
Οι γυναίκες φτάνουν σε οργασμό με kinky σκέψεις
Η βρετανική www.thesun.com απαντά με ένα μεγάλο ναι! Σύμφωνα με μια έρευνα που φέρνει στο φως η εφημερίδα "The Sun" οι γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό όταν κάνουν "kinky" σκέψεις.
Κατά τη θεωρία, οι γυναίκες χρειάζονται 20 λεπτά κλειτοριδικού ερεθισμού ή ερεθισμού του θρυλικού σημείου G για να γνωρίσουν τον οργασμό. Οι οργασμοί αποδεικνύεται ότι βοηθούν στην υγεία, αφού μπορούν να κάνουν μια γυναίκα περισσότερο ανθεκτική στον πόνο, να ανακουφίσουν από τις κράμπες περιόδου και να τις χαλαρώσουν μετά από έντονο στρες.
Ο οργασμός, θεραπεία στην υστερία
Άλλωστε, από την αρχαία Ελλάδα μέχρι τα χρόνια του Freud οι γιατροί κατέφευγαν στους οργασμούς ως μέσο ίασης των γυναικών από την υστερία. Γι αυτό εξάλλου σχεδιάστηκε ο πρώτος δονητής που κυκλοφόρησε στα τέλη του 1800.
Η έρευνα φέρνει στο φως κάτι παράδοξο. Κάνει λόγο για δύο ακραίες καταστάσεις. Από τη μία βρίσκονται οι γυναίκες που δεν έχουν νιώσει ποτέ στη ζωή τους οργασμό -ανάμεσα στις οποίες και η Marilyn Monroe η οποία δήλωνε ότι κανένας από τους διάσημους συντρόφους της όπως ο Kennedy, o Sinatra ή o DiMaggio δεν κατάφεραν να της χαρίσουν έναν οργασμό- και από την άλλη οι γυναίκες που έχουν πολλαπλούς οργασμούς κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

πηγή: kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: