Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ρονάλντο: «Αφιερωμένο στον γιο μου»

Ρονάλντο: «Αφιερωμένο στον γιο μου»
Ενθουσιασμένος από την πρόκριση της Πορτογαλίας στην προημιτελική φάση του Euro 2012 εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας μετά τη νίκη-πρόκριση (2-1) επί της Ολλανδίας και αναρτώντας σχετικό σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αφιέρωσε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χθεσινής αναμέτρησης στον γιο του, ο οποίος χθες συμπλήρωσε δύο χρόνια ζωής.

«Τα καταφέραμε και θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο του MVP στον γιο μου. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη», έγραψε ο 27χρονος παίκτης.

Μετά την τη λήξη της αναμέτρησης, ο «CR7»δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στην Ουκρανία: «Χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου, δεν θα μπορούσα να κερδίσω αυτό το βραβείο, οπότε όλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ήταν καλό για μένα, αλλά είναι ένα βραβείο που αξίζει σε όλη την ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Ρονάλντο τόνισε: «Η Πορτογαλία έχει πετύχει τον πρώτο της στόχο, που ήταν να περάσει στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Τώρα έχουμε τον αγώνα με την Τσεχία και έχουμε μοιρασμένες πιθανότητες να περάσουμε στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Δείτε το σχετικό βίντεο




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: