Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

«Νέρι, καλώς ήρθες σπίτι σου» (video)

«Νέρι, καλώς ήρθες σπίτι σου» (video)
Την αποθέωση γνώρισε ο Νέρι Καστίγιο κατά την άφιξη του στο Μεξικό. Αρκετός κόσμος υποδέχτηκε τον 27χρονο μεσοεπιθετικό στο αεροδρόμιο, κρατώντας πανό στο όποιο είχαν γράψει «Καλώς ήρθες σπίτι σου».

Ο Μεξικανός πρώην παίκτης του Άρη τόνισε πως επιθυμεί να βοηθήσει την Πατσούκα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, ενώ επισήμανε πως είναι σημαντικό που επέστρεψε στο Μεξικό.

«Θα προσπαθήσω να είμαι ο Νέρι που όλοι θέλουν να δουν, να παίζω καλά να σκοράρω και να οδηγήσω την Πατσούκα όσο πιο ψηλά μπορώ. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να έρθω αυτήν τη στιγμή στο Μεξικό για να είμαι στην πατρίδα μου και να δεθώ ξανά με τον κόσμο. Η Πατσούκα είναι μεγάλος σύλλογος, από την πρώτη στιγμή μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά και μου έδωσαν κίνητρο για να έρθω. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις και να αγωνιστώ», δήλωσε ο Καστίγιο, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε πως ο προπονητής της Πατσούκα, Ούγκο Σάντσες, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να επιστρέψει στο Μεξικό.

«Η παρουσία του Ούγκο Σάντσες ήταν πολύ σημαντικός λόγος για να έρθω, είχαμε συνεργαστεί στην εθνική ομάδα, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής και με έχει βοηθήσει πολύ», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο κατά την άφιξη του Νέρι Καστίγιο στο Μεξικό:





πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: