Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κοντά σε Τότεναμ, παρά τη φυγή Ρέντναπ, ο Βερτόγκεν!!

Ο μάνατζερ του Γιάν Βερτόγκεν επιμένει ότι ο πελάτης του συνεχίζει να βρίσκεται… καθ’ οδόν για την Τότεναμ, παρά την αποχώρηση του Χάρι Ρέντναπ από την τεχνική της ηγεσία.
Τα «σπιρούνια» ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τον «Αίαντα» για την μεταγραφή του Βέλγου στόπερ πριν από μερικές εβδομάδες, για να «παγώσει» το θέμα αφού προέκυψε διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές, σε οικονομικό επίπεδο.
Η αποχώρηση του Ρέντναπ από την Τότεναμ έκανε ακόμα πιο αμφίβολη την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βερτόγκεν, ο οποίος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Άγγλου προπονητή. Ωστόσο, ο ατζέντη του 25χρονου άσου παραμένει αισιόδοξος ότι η υπόθεση θα κλείσει  θετικά και μάλιστα άμεσα…
«Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πηγαίνει στην Τότεναμ, όχι για τον προπονητή, αλλά για τον ίδιο τον σύλλογο. Οι προπονητές έρχονται και φεύγουν. Φυσικά και ο Γιάν είναι λυπημένος που ο Ρέντναπ δεν βρίσκεται πια εκεί, αλλά αυτός πηγαίνει για τον σύλλογο. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Ντάνιελ Λέβι, θέλει κι αυτός να γίνει η μεταγραφή. Δεν ξέρω ποτέ θα ολοκληρωθεί, αλλά είμαστε κοντά, πολύ κοντά», σχολίασε ο Μουσταφά Ναχλί.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: