Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η βόλτα του Αντσελότι στη Μύκονο!!

Ο πρώην τεχνικός της Μίλαν και της Τσέλσι, ο οποίος τώρα είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν, πήγε στη Μύκονο μαζί με τη Μαριάννα. Γράφει η Λόλα η Κουστομπόλα.
Η βόλτα του Αντσελότι στη Μύκονο!
Ο μόνος αέρας που νιώθει, βέβαια, η Λόλα είναι από τον ανεμιστήρα που τον έχω και χτυπάει διπλοβάρδια, γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα air condition. Μπορούν, όμως, φιλενάδα σε περιόδους κρίσης να ακονίσουμε το μυαλό μας και να βρούμε εναλλακτικές χρήσεις. Τα καλοριφέρ, λοιπόν, που δεν θα έχουμε να πληρώνουμε το πετρέλαιο μπορούν κάλλιστα χάρη στο ιδιαίτερο σχήμα που έχουν να γίνουν βιβλιοθήκες! Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους βάλεις έναν πάτο και να στοιβάξεις στα βιβλία σου!!! Έτσι, κρατάς που λέμε και τον αναγνώστη ζεστό!!! Χαχαχα, αστείρευτο χιούμορ!
Τώρα, τι μπορείς να κάνεις με τα κλιματιστικά που πιάνουν και πιο πολύ χώρο?? Μπορείς να τα βάψεις και να τα κάνεις καμβά! Μπορείς να τους βάλεις κορνίζες στην πρόσοψή τους, αλλά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξαιρετικά ως ράφια! Δεν τα έχω σκεφτεί μόνη μου όλα αυτά φιλενάδα. Με βοήθησε και η μπουμπού με τη μπουμπού που είναι διακοσμήτριες σε χώρους εσωτερικού. Επίσης, για το σώμα που κρεμιέται στο μπαλκόνι να σας προτείνω να βάλετε κρυφό φωτισμό και θα δείτε τη βεράντα με άλλο μάτι. Πάμε, όμως, τώρα στα δικά μας!

Σύρος και Μύκονος!

Όπως βλέπετε η Λόλα δεν ασχολήθηκε καθόλου με τις εκλογές. Τούτη τη φορά φιλενάδα μου το έκανα το καθήκον μου, θυμήθηκα και νιάτα μου με το δημοτικό σχολείο. Δεν θα πω, όμως, παραπάνω, ούτε θα σχολιάσω το εκλογικό αποτέλεσμα. Ευτυχώς μόνο που δεν πάμε και σε τρίτο γύρο εκλογών, αφενός γιατί ο κόσμος θέλει μπάνια κι αφετέρου γιατί μπορεί και να έκανε κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή. Πολλά μπράβο στους Έλληνες, ας διοργανώσουμε κι ένα συμπόσιο ναζισμού την Παρασκευή, στο περιθώριο του αγώνα με την Γερμανία. Ξέχασα, όμως, τα παιδιά δεν είναι ναζιστές και τα θύματα στο Νταχάου ήταν μυθεύματα της εποχής.

Καμία σχέση με μας όλα αυτά και κακώς παρασύρθηκε η Λόλα. Θα πάρω πάλι το ανάλαφρο στυλ που έχουν κάνει τη μπουμπού και τη μπουμπού να με διαβάζουνε παντού και θα πάω στα νησιά. Ξεκινάμε με τη Σύρο, όπου βρέθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης με τη Βιβή Τσιάμη. Εκείνη τον έκανε τατουάζ στο χέρι της, εκείνος έδωσε το όνομά της στο σκάφος του κι εσύ φιλενάδα περιμένεις ακόμα το c.u.n.t. να έρθει, που είμαι σίγουρη ότι το ένα ντακάκι για εκείνον το έφτιαξες. Οι δυο τους βρέθηκαν στο νησί καταγωγής του άσου του Ολυμπιακού για λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας και το σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύεται στη Real News.

Εκεί φιλοξενείται και ο Κάρλος Αντσελότι. Ο πρώην τεχνικός της Μίλαν και της Τσέλσι, ο οποίος τώρα βρίσκεται στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, πήγε στη Μύκονο μαζί με τη Μαριάννα. Η Ρουμάνα, μοντέλο στο επάγγελμα, είναι η σχέση του μετά το χωρισμό του με την επί 25 χρόνια γυναίκα του και όπως καταλαβαίνεις φιλενάδα μόνο η μπουμπού με τη μπουμπού είναι σε τούτο τον κόσμο κατά του χωρισμού. Ο Αντσελότι που στη δεύτερη φωτογραφία είναι φτυστός ο Τάσος Χαλκιάς με ξυρισμένο το μουστάκι πήγε στο νησί, έμεινε σε μεγάλο ξενοδοχείο με ψεύτικο όνομα, έκανε βόλτες στα Ματογιάννια και σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, άφησε γενναιόδωρο μπουρμπουάρ φεύγοντας. Σαν τη μπουμπού με τη μπουμπού που το έχει καθεμιά το όνομα ότι είναι κουβαρντού.

Κλείνουμε με λίγο Euro. Φανταστικό το ζευγάρι που ντύθηκαν σαν Αρχαίοι Έλληνες και παρακολούθησαν το παιχνίδι με την Ρωσία, αλλά ακόμα πιο φανταστική η κοπέλα που πήγε στο γήπεδο βγαλμένη από το 2014 και το μουντιάλ στην Βραζιλία και φαίνεται σοκαρισμένη μόλις αντιλήφθηκε το λάθος της!!! Να δεις που θα την έστειλαν εκεί η μπουμπού με τη μπουμπού που έγιναν και μητέρες ενός αγέννητου μωρού!!!! Α, φιλενάδα μην ξεχάσεις να παρακολουθήσεις και το βιντεάκι των διεθνών μας που κάνουν τρενάκι!! Είναι πραγματικά συγκινητικό!!! Τόσες luis vuitton τσάντες μαζεμένες να χοροπηδάνε δεν έχει δει ξανά η υφήλιος!!! Αφού σκέφτεται ο σχεδιαστής να βγάλει τις επόμενες με αναρτήσεις!!!! :-)


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: