Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Προσφέρει «γη και ύδωρ» για Μπλαν!!

Προσφέρει «γη και ύδωρ» για Μπλαν
Έτοιμη να προσφέρει ένα «βασιλικό» συμβόλαιο στον Λοράν Μπλαν είναι η Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι δείχνουν με τον τρόπο αυτόν την επιθυμία τους να εμπιστευτούν στα χέρια του Γάλλου προπονητή τη δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στην Αγγλία και την Ευρώπη.

Όταν ανακοινωνόταν η απόλυση του Χάρι Ρέντναπ από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ, πολλοί αιφνιδιάστηκαν. Τα αποτελέσματα της δουλειάς του έμπειρου Άγγλου κόουτς αποτελούσαν δυνατή παρακαταθήκη για την παραμονή του και την επόμενη σεζόν. Όμως η διοίκηση των «σπιρουνιών» φαίνεται πως έχει ακόμα μεγαλύτερες βλέψεις για τη χρονιά που έρχεται.

Το όνομα που «παίζει» δυνατά για τον πάγκο της Τότεναμ είναι αυτό του Λοράν Μπλαν. Οι Λονδρέζοι προτίθενται να προσφέρουν περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Γάλλο, προκειμένου να αφήσει τον πάγκο της εθνικής του ομάδας μετά το Euro. Οι καθαρές εισπράξεις του Μπλαν από το συμβόλαιο με την ομοσπονδία της χώρας του, του αποφέρει 1 εκατ. ευρώ.

Είναι προφανές πως οι Άγγλοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να πείσουν τον Μπλαν να αφήσει την εθνική Γαλλίας και να μετακομίσει στο Λονδίνο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: