Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

"Για τον ΑΡΗ μας..."

Ο Σταύρος Λαμπριάκος μιλάει στο AllAboutARIS.com και τονίζει ότι η σύσταση της επιτροπής από τους οργανωμένους είναι το πρώτο βήμαΟ Σταύρος Λαμπριάκος δεν θα μπορούσε να λείψει από το προσκλητήριο σωτηρίας των οργανωμένων οπαδών του ΑΡΗ. Μπαίνει μπροστά σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία, με σκοπό να συμβάλει από τη μεριά του στην μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία του εγχειρήματος της επιτροπής οικονομικής σωτηρίας, αφού είναι από τα λίγα κοινά αποδεκτά πρόσωπα στην οικογένεια του ΑΡΗ.
«Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ τη βοήθειά μου στον ΑΡΗ αυτή τη στιγμή. Είναι υποχρέωση όλων μας να βοηθήσουμε γιατί οι ώρες είναι κρίσιμες και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα» ήταν τα πρώτα λόγια του Σταύρου Λαμπριάκου στο AllAboutARIS.com και πρόσθεσε: «Πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Αρειανοί ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος. Να αφήσουμε όλοι τα προβλήματα και τις διαφορές στην άκρη και να συσπειρωθούμε γύρω από την ομάδα για να βοηθήσουμε. Μόνο ο κόσμος μπορεί να κρατήσει όρθιο τον ΑΡΗ. Το έχει κάνει στο παρελθόν όποτε του ζητήθηκε, θα το κάνει και τώρα παρότι οι συνθήκες αυτή τη φορά είναι πιο δύσκολες για όλους. Θα το κάνουμε όλοι για τον ΑΡΗ μας».
Και ολοκλήρωσε: «Με την σύσταση αυτής της επιτροπής θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα. Την αρχή γιατί ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε ένα ποσό που θα δοθεί αποκλειστικά στους 14 παίκτες έμειναν στην ομάδα και που έχουν κάνει υπομονή. Το δικαιούνται. Μακάρι να μαζέψουμε ένα τέτοιο ποσό που θα βοηθήσει να γίνουν διακανονισμοί μαζί τους που θα τηρηθούν. Η δουλειά μας είναι μέχρι τη Γ.Σ της Πέμπτης. Αν μετά, η όποια διοίκηση προκύψει, ζητήσει τη βοήθειά μας, εδώ ήμαστε. Επ’ ουδενί λόγο πάντως δεν ήμαστε διοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: