Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ποια ισοπαλία; Μόνο νίκη!!

Ποια ισοπαλία; Μόνο νίκη!
Έτοιμοι να διαψεύσουν τις κακές γλώσσες, οι οποίες λένε πως η εθνική Ισπανίας με την αντίστοιχη της Κροατίας θα αναδειχθούν ισόπαλες με πάνω από δύο γκολ, προκειμένου να μείνει εκτός συνέχειας του Euro η Ιταλία, είναι οι «φούριας ρόχας». Οι παίκτες του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε θέλουν τη νίκη κόντρα στην «χβράτσκα», ώστε να… κλείσουν στόματα, αλλά και για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου.

«Θα βγούμε στον αγωνιστικό με μοναδικό μας στόχο τη νίκη, καθώς δεν ξέρουμε άλλο τρόπο για να παίζουμε», τόνισε ο Ζεράρ Πικέ, ενώ, από την πλευρά του, ο Χάβι Μαρτίνεθ είπε: «Στόχος μας είναι η νίκη, προκειμένου να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου. Έτσι, ο μοναδικός μας στόχος είναι να νικήσουμε το παιχνίδι με την Κροατία».

Μάλιστα, ο Ραούλ Αλμπιόλ ανέφερε ότι όλα αυτά που ακούγονται δεν έχουν καμία υπόσταση, ενώ πρόσθεσε πως στόχος των «φούριας ρόχας» είναι οι τρείς βαθμοί. «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Κροατία, ώστε να έρθουμε ισόπαλοι με σκορ 2-2. Όλα αυτά που ακούγονται είναι ασυναρτησίες. Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: