Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η επιστροφή των δανεικών!!

Ένα μικρό "κύμα" δανεικών παικτών θα επιστρέψει στους κόλπους του ΠΑΟΚ τις επόμενες μέρες, προκειμένου να περάσει από την κρίση της τεχνικής ηγεσίας και της τεχνικής διεύθυνσης. Από τους παίκτες αυτούς είναι ενδεχόμενο να διατηρηθούν στην ομάδα ελάχιστοι ή έστω και μόνον ένας, αλλά ανάλογα με τις ανάγκες και τις σκέψεις του Γιώργου Δώνη, μπορεί να γίνει και κάτι περισσότερο.
Συγκεκριμένα επιστρέφουν ο πλάγιος αμυντικός Λευτέρης Σακελλαρίου από την Κέρκυρα, όπου είχε και μικρή παρουσία στην φετινή σεζόν. Επιστρέφουν οι "καλαμαριώτες" Μωϋσιάδης, Καραντασιάδης και Σκέμπης, οι "επανομίτες" Κουρδάκης και Κάτσε, και ο γκολκίπερ Γιακουμής του Αγρ. Αστέρα.

Με το δεδομένο πως ο Χαλκιάς δεν θα διατηρηθεί, ο Γιακουμέης είναι εύλογο να επιστρέψει στην ομάδα σαν τρίτος τερματοφύλακας μετά τους Κρέσιτς και Γλύκο, ενώ ο Σακελλαρίου δήλωσε πως θέλει να ξαναπάρει την ευκαιρία της δοκιμής από τον νέο προπονητή της ομάδας. Όλα αυτά όμως θα εξεταστούν από τους Γιώργο Δώνη και Γιώργο Γεωργιάδη τις επόμενες μέρες.




πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: