Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Αποσύρθηκε ο Ρεντζιάς!!

Την απόσυρση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε ο Εύθυμης Ρεντζιάς, με επιστολή που κοινοποίησε στα ΜΜΕ.

Ο παλαίμαχος παίκτης δεν πληρούσε κάποιες τυπικές, όπως της χαρακτηρίζει προϋποθέσεις, για να είναι υποψήφιος, αλλά τόνισε ότι θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή για να βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ.

Οι τρεις υποψήφιοι στις αυριανές εκλογές θα είναι οι Βασίλης Οικονομίδης, Γιώργος Χαλβατζάκης και Γιάννης Δαμιανίδης.

Αναλυτικά, η επιστολή του Ευθύμη Ρεντζιά:

«Αγαπητοί Φίλοι,

Η πρόθεσή μου να διεκδικήσω την προεδρία του ΕΣΑΚΕ, είχε και έχει ως μοναδικό κίνητρο, τη θέληση μου να βοηθήσω την ανάπτυξη του αθλήματος που μου χάρισε τόσα πολλά.

Μου είναι δύσκολο να κατανοήσω το γεγονός ότι ένα, κατά τη γνώμη μου, τυπικό και όχι ουσιαστικό θέμα δε μου επιτρέπει να διεκδικήσω την ευκαιρία της υλοποίησης των σκέψεων μου, αλλά δεν προτίθεμαι να προχωρήσω σε κάποια άλλη ενέργεια για να αλλάξω αυτή την άδικη και πεπαλαιωμένη διάταξη στο καταστατικό του ΕΣΑΚΕ. Δεν προτίθεμαι, γιατί όταν αποφάσισα να διεκδικήσω την προεδρία του ΕΣΑΚΕ, η βασική μου αρχή ήταν να ενώσω και όχι να διχάσω το Σύνδεσμο.

Γι' αυτό το λόγο αποσύρομαι από την διεκδίκηση της προεδρίας του ΕΣΑΚΕ, αλλά παραμένω στην πρώτη γραμμή και στη διάθεση των ομάδων, πιστεύοντας ακράδαντα ότι μπορώ να βοηθήσω μ' όλες μου τις δυνάμεις στο να γίνει το ελληνικό πρωτάθλημα καλύτερο, πιο ανταγωνιστικό, πιο σύγχρονο, πιο λαμπερό.

Με εκτίμηση,

Ευθύμης Ρεντζιάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: