Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ετοιμάζει αλλαγές ο Πραντέλι!!

Ετοιμάζει αλλαγές ο Πραντέλι
Τέσσερα νέα πρόσωπα αναμένεται να έχει η ενδεκάδα της εθνικής Ιταλίας στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων κόντρα στην Ιρλανδία, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τσέζαρε Πραντέλι, σκέφτεται να διαφοροποιήσει το σχήμα της ομάδας του.

Το 3-5-2 που χρησιμοποίησε ο Ιταλός προπονητής στις δύο πρώτες αγωνιστικές θα διαφοροποιηθεί σε 4-3-1-2, με τον Ντε Ρόσι να επιστρέφει στο κέντρο, αφού στα παιχνίδια με Ισπανία και Κροατία είχε αγωνιστεί ως στόπερ.

Ωστόσο, οι αλλαγές έχουν να κάνουν και με τα πρόσωπα της αρχικής ενδεκάδας. Τη θέση του Μάτζιο στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Αμπάτε, ενώ στα αριστερά αναμένεται να βρεθεί ο Μπαλτζαρέτι, με τον Τζιανκερίνι να μένει εκτός.

Το αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται πιθανώς από τους Κιελίνι και Μπαρτσάλι, με τον τελευταίο να αντικαθιστά, ουσιαστικά, το συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, Μπονούτσι.

Στα αρχικά πλάνα του εκλέκτορα της «σκουάντρα ατζούρα» είναι και ο Ντι Νατάλε, ο οποίος θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Μπαλοτέλι, καθώς ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: