Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

«Παγώνει» την Μπαρτσελόνα ο Μάντζουκιτς!!

«Παγώνει» την Μπαρτσελόνα ο Μάντζουκιτς
Προσωρινό «φρένο» στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα θέλησε να βάλει ο Μάριο Μάντζουκιτς, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στην Πολωνία.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής επιθετικός δήλωσε προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της Κροατίας, η οποία απόψε αντιμετωπίζει την Ισπανία και θέλει τη νίκη για να περάσει στην προημιτελική φάση του Euro 2012.

«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Θα ήθελα να σκεφτώ για το συμβόλαιό μου μετά το τουρνουά. Θέλω να σκέφτομαι μόνο την πρόκριση της Κροατίας στα προημιτελικά και σήμερα θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα μιλήσουμε άλλη στιγμή για το συμβόλαιό μου. Πολλοί από τους συμπαίκτες μου βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος παίκτης της Βόλφσμπουργκ και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για μία μεγάλη αναμέτρηση. Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα που χρειάζεται να δώσουμε μάχη για να πετύχουμε στον στόχο μας. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλά, αφού είμαστε καλή ψυχολογική και σωματική κατάσταση».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: