Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Οι Τούρκοι κατεδαφίζουν την ιστορική έδρα του Πανιώνιου!!

Οι Τούρκοι κατεδαφίζουν την ιστορική έδρα του Πανιώνιου
Την κρυφή ελπίδα ότι η ιστορική έδρα του Πανιώνιου στην Σμύρνη, το στάδιο «Αλσανάκ» τελικά δεν θα κατεδαφιστεί, εξέφρασε ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων», Βασίλης Τσάβαλος, μιλώντας στον τουρκικό τύπο.

«Πληροφορηθήκαμε τις προηγούμενες ημέρες την απόφαση των αρχών της Σμύρνης για την κατεδάφιση του ιστορικού σταδίου Αλσανάκ. Του σταδίου στο οποίο ουσιαστικά ιδρύθηκε ο Ιστορικός Πανιώνιος και ξεκίνησε την λαμπρή αθλητική του διαδρομή, η οποία συνεχίζεται ως τις μέρες μας.

Η απόφαση αυτή, δεν μπορεί παρά να μας γεννά συναισθήματα θλίψης και μελαγχολίας. Όμως διατηρούμε την πεποίθηση πως οι αρχές της Σμύρνης θα πάρουν πίσω την απόφασή τους αυτή και έτσι ο ιστορικός χώρος όπου ουσιαστικά γεννήθηκε το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός της πόλης, θα συνεχίσει να υπάρχει και θα είναι ανοικτός στην νεολαία της Σμύρνης», ήταν τα λόγια του.

Διάψευση των μεταγραφικών σεναρίων

Σε διάψευση των μεταγραφικών σεναρίων στα οποία εμπλέκεται ο Πανιώνιος, προχώρησε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Λάζαρος Κουτλίδης, μέχρι να ξεκαθαρίσουν οριστικά ποιες θα είναι οι δυνατότητες ενίσχυσης όσων δεν εξασφάλισαν άδεια.

«Ο Πανιώνιος δεν πρόκειται να προβεί σε καμία κίνηση ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, μέχρις ότου ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο αναφορικά με το δικαίωμα μεταγραφών που θα έχει η ομάδα. Ως εκ τούτου, μόνο ως αναληθή μπορούν να χαρακτηριστούν δημοσιεύματα που θέλουν διάφορους παίκτες να βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας μας. Το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν, θα το αποφασίσει -κατόπιν εισηγήσεως- το διοικητικό συμβούλιο. Ο κόσμος του Πανιωνίου θα πληροφορηθεί τα ονόματά τους -όταν έρθει η ώρα- από εμάς και όχι από δημοσιεύματα και… διαρροές», ξεκαθάρισε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: