Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Το όνειρο και η πραγματικότητα!!

Τα σημάδια αρχίζουν να δείχνουν 2004. Με τέσσερις βαθμούς περάσαμε και τότε στους "8", με τους ίδιους και τώρα. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.
Το όνειρο και η πραγματικότητα
Το παιχνίδι της Ρωσίας μάς είχε χαρίσει την πρόκριση τότε, το ίδιο και τώρα. Μόνο που το 2004 είχαμε χάσει από τους Ρώσους, ενώ τώρα τους κερδίσαμε.
Ακόμη και το αγαπημένο μας σκορ, το 1-0, είναι αυτό που έκρινε και το προχθεσινό κρίσιμο ματς. Δικαιολογημένα, λοιπόν, αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε... «λες;». Εκανα, λοιπόν, την ερώτηση στον Σάντος και πήρα την απάντηση που θα έδινε ένας σοβαρός, μετρημένος αλλά και προσγειωμένος στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα προπονητής.
«Σε ένα παιχνίδι που είναι νοκ άουτ όλα μπορεί να συμβούν, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος» μου είπε, ενώ και ο Κατσουράνης είχε περίπου την ίδια άποψη: «Η νίκη επί της Ρωσίας και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε είναι αλήθεια ότι μας άνοιξαν την όρεξη. Ενίσχυσαν την αυτοπεποίθησή μας και μας έκαναν να πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει και συνέχεια».
Οταν έληξε ο τελικός στη Λισσαβώνα το 2004, λέγαμε ότι αυτά γίνονται μία φορά στα εκατό χρόνια. Το γκολ του Καραγκούνη μας έκανε να αρχίσουμε τα τρελά όνειρα. Κάτι είναι και αυτό σ' αυτές τις δύσκολες εποχές. Αλλά και η πραγματικότητα της πρόκρισης στους «οκτώ» της Ευρώπης δεν είναι μικρό πράγμα.
Είναι αρκετή για να νιώθουμε υπερήφανοι για αυτούς τους παίκτες και τον προπονητή τους, που μας έδωσαν ακόμη μία τόσο μεγάλη χαρά.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: