Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ολυμπιακός: «Κανένα πωλητήριο σε Τζεμπούρ»

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με δημοσιεύματα που… εμπλέκουν «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές με ομάδες του εξωτερικού αν πρώτα δεν φθάσει επίσημη πρόταση, όπως υποστηρίζουν οι Πειραιώτες.
Διακαής πόθος των ανθρώπων της Μαρσέιγ είναι ο Ράφικ Τζεμπούρ, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Γαλλία. Μάλιστα, οι αναφορές του γαλλικού Τύπου για το «φλερτ» των Μασσαλών με τον Αλγερινό επιθετικό του Ολυμπιακού πληθαίνουν με… γεωμετρική πρόοδο.
Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής» κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκαλεί… ταραχή στην Πλατεία Αλεξάνδρας, μια και όπως υποστηρίζουν οι «ερυθρόλευκοι», ο Ολυμπιακός δεν έχει βάλει πωλητήριο σε κανένα ποδοσφαιριστή, αφήνοντας παράλληλα… παράθυρο παραχώρησης σε περίπτωση που «σκάσει» επίσημη πρόταση.
«Πωλητήριο δεν έχουμε βάλει ούτε στον Τζεμπούρ, ούτε σε κανέναν άλλον. Όπως αγοράζουμε παίκτες, όμως, έτσι μπορεί να και πουλήσουμε. Πρώτα όμως πρέπει να δούμε στην πραγματικότητα τις προτάσεις για τις οποίες ακούμε», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο των Πειραιωτών.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: