Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ίσως και σήμερα του αμυντικού!!

Ίσως και σήμερα του αμυντικού
Μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Μάρκος Αντόνιο, στον ΠΑΟΚ εξετάζουν τις περιπτώσεις των παικτών που έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της ομάδας.

Λογικά ο Μπονγκανί Κουμάλο θα κέρδιζε έδαφος για να ενταχθεί στο ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά», όμως η τριάδα Βρύζας - Γεωργιάδης - Δώνης κοιτάζουν πιο προσεκτικά μια άλλη περίπτωση στόπερ που διαθέτει πληρέστερο βιογραφικό από τον Νοτιαφρικανό.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί ακόμη μέσα στην ημέρα ο κεντρικός αμυντικός, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Στέλιο Μαλεζά στα μετόπισθεν του «Δικεφάλου».

Σε ό,τι αφορά τον Κουμάλο, οι Θεσσαλονικείς προβληματίζονται από το γεγονός πως τη φετινή σεζόν είχε μόλις οχτώ συμμετοχές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Γιώργος Δώνης και ο Γιώργος Γεωργιάδης προσπαθούν να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για την αξία του. Αν τελικά προχωρήσει η δεύτερη περίπτωση που είναι στα σκαριά, τότε θα αποτελέσει παρελθόν εκείνη του Κουμάλο.

Εν τω μεταξύ, ο Δώνης αναμένεται να βρεθεί αύριο στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συζητήσει όλα τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας με τον Γεωργιάδη. Εκτός από τα μεταγραφικά και οργανωτικά θέματα, ο 43χρονος προπονητής θα «τσεκάρει» τους 20 νεαρούς παίκτες της ομάδας, οι οποίοι ήδη έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον σύλλογο ή αυτό θα γίνει μετά από δική του εισήγηση.

Ανάμεσά τους θα βρεθούν οι Πέλκας, Πόποβιτς, Κωνσταντινίδης, Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Κίτσιου, Λαμπάκης (έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια), οι Δερμιτζόγλου, Αγγελίδης (δεν έχουν γίνει επαγγελματίες), αλλά και οι παίκτες της ομάδας που επέστρεψαν από δανεισμό, όπως οι Γιακουμής, Μωϋσιάδης, Καραντασιάδης, Σκέμπης, Κάτσε, Χαρμάνας και Κουρδάκης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: