Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ντιέγκο: «Πάντα στην καρδιά μου η Ατλέτικο»

Την επιστροφή του στην Βόλφσμπουργκ επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο Ντιέγκο καθώς σε δηλώσεις του σε ισπανική εφημερίδα θέλησε να αποχαιρετίσει τους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης και να τους ευχαριστήσει για τη συμπαράσταση!
Ο δανεισμός του Βραζιλιάνου μέσου στους «ροχιμπλάνκος» ολοκληρώνεται στο τέλος του Ιουνίου και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στους «λύκους». Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα λόγια του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Marca», με τον Ντιέγκο Ρίμπας ουσιαστικά να αποχαιρετάει το «Βιθέντε Καλντερόν»…
«Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Ατλέτικο για όλη την υποστήριξη που μου έδωσαν. Όλα ήταν εξαιρετικά για εμένα και αυτό οφείλεται στις επιτυχίες που είχα με τον σύλλογο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον καιρό που πέρασα εδώ», δήλωσε αρχικά ο 27χρονος μέσος της Βόλφσμπουργκ.
Για να προσθέσει: «Κάθε στιγμή που μοιράστηκα με τους οπαδούς μας ήταν ξεχωριστή. Πάντα θα τους έχω στην καρδιά μου. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να πείσω τους διοικούντες να με αποκτήσουν με μεταγραφή και να μείνω μόνιμα εδώ. Αλλά, ανεξάρτητα από αυτό, όλα πήγαν καλά εδώ».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: