Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο πρίγκιπας σοβαρολογεί για τον Παναθηναϊκό!!

Ο πρίγκιπας σοβαρολογεί για τον Παναθηναϊκό
Δεν μου προκαλεί εντύπωση η επιμονή του πρίγκιπα Φεϊζάλ, όπως αυτή εκφράζεται από τη δράση της δικηγόρου του, με τελευταία ενέργεια την «θέλω να βάλω 15 εκατ. ευρώ, κάντε αύξηση μ.κ.» επιστολή που απέστειλε προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κι αυτό διότι όλα όσα έχω ακούσει σε σχέση με τον πρίγκιπα και την επιθυμία του ίδιου και του πατέρα του να πάρουν στα χέρια τους την ΠΑΕ Παναθηναϊκός οδηγούν προς την εκτίμηση ότι το ενδιαφέρον είναι αληθινό, έστω και αν αυτό είχε την «ατυχία» να εκφραστεί μέσω του Βλάση Τσάκα, ο οποίος είχε χάσει την αξιοπιστία του απέναντι στην παναθηναϊκή κοινή γνώμη λόγω όλων των προηγούμενων αποτυχημένων προσπαθειών του να βρει έναν Σαουδάραβα πρίγκιπα για να πάρει την ΠΑΕ.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Όσοι έχουν ψάξει το υπόβαθρο του πρίγκιπα, του πατέρα και της μητέρας του έχουν φτάσει μπροστά στη διαπίστωση ότι έχουν και με το παραπάνω την οικονομική δυνατότητα να χρηματοδοτήσουν μια ελληνική ποδοσφαιρική εταιρεία. Δεν είναι ζάμπλουτος ο Φεϊζάλ, αλλά έχει (ο πατέρας του) την άνεση να «καίει» περισσότερα των 10 εκατ. ευρώ ετησίως για να κάνει το κέφι του με τον Παναθηναϊκό.

Και κάνει ήδη το κέφι του με τον Παναθηναϊκό, διότι προβάλλεται θετικά από τα media της πατρίδας του και έχει βρει ένα ευχάριστο αντικείμενο ενασχόλησης, το οποίο του δίνει καλή δημοσιότητα. Και το έχει ανάγκη το κέφι του ο πρίγκιπας Φεϊζάλ, για να ξεφύγει από όλη αυτή την φθορά που έχει υποστεί η οικογένειά του με τον αδερφό του, που έχει δικαστική και όχι μόνο περιπέτεια στην Αγγλία με συνέπειες και στη Σαουδική Αραβία.

Θέλει πολύ τον Παναθηναϊκό ο πρίγκιπας, και πλέον έχει πείσει τον πατέρα του ότι θα του κάνει καλό η ενασχόληση με μια ελληνική ποδοσφαιρική εταιρεία, ακόμη και αν αυτή τον υποχρεώσει να περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στην Ελλάδα. Θα συνεχίσει να προσπαθεί να πάρει την ΠΑΕ, ακόμη και αν αναγκαστεί να αφήσει στην άκρη τον Τσάκα, αν διαπιστώσει ότι η παρουσία του Βλάση του κοστίζει τόσο.

Θα συνεχίσει να προσπαθεί, ακόμη και αν χρειαστεί να περιμένει μέχρι το φθινόπωρο ή και τα Χριστούγεννα για να γίνει μεγαλομέτοχος. Κι είναι περίεργο που όλα αυτά μπορούμε να τα μαθαίνουμε, από πολύ έγκυρες πηγές, οι δημοσιογράφοι, και δεν μπορεί να τα μάθει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι ιδιοκτήτες των μετοχών της, για να πάρουν τον πρίγκιπα, έστω στη διαπραγμάτευση, στα σοβαρά. Εκτός αν δεν τον θέλουν.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: