Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Χωρίς Βραζιλιάνους η νέα Ίντερ!!

Χωρίς Βραζιλιάνους η νέα Ίντερ
Η νέα χρονιά είναι πιθανό να βρει την Ίντερ χωρίς πολλούς από τους Βραζιλιάνους που ακόμα είναι στο ρόστερ της. Πρόθεση του νέου προπονητή της ομάδας Αντρέα Στραματσόνι είναι να παραχωρηθούν οι νοτιαμερικανοί και να αγοραστούν άλλοι ποδοσφαιριστές που να ταιριάζουν στο σύστημα που επιθυμεί να εφαρμόσει.

Η πρόσληψη του Αντρέα Στραματσόνι στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ, αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Η φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο νεαρός προπονητής είναι συγκεκριμένη και πολλοί από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στους «νερατζούρι» δεν ταιριάζουν με αυτή. Αυτό σημαίνει πως θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα του Μιλάνου.

Οι πρώτοι υποψήφιοι να αφήσουν την Ίντερ είναι τρεις Βραζιλιάνοι. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Tuttosport” ο Στραματσόνι έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στην πώληση του Ζούλιο Σέζαρ, του Μαϊκόν και του Λούσιο.

Η διοίκηση της Ίντερ υπολογίζει πως από την πώληση αυτών των παικτών θα εισπράξει περίπου 40 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό είναι σημαντικό και ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Μάσιμο Μοράτι, έχει δεσμευτεί πως θα το διαθέσει για την αγορά νέων ποδοσφαιριστών, που θα ενισχύσουν περισσότερο την ομάδα του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: