Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Τα …τερτίπια της Σίτι στη Γιουνάιτεντ!!

Τα …τερτίπια της Σίτι στη Γιουνάιτεντ
Πήρε το πρωτάθλημα στα τελευταία δευτερόλεπτα της περασμένης σεζόν, της …έκλεισε το «σπίτι» με το 6-1 στο «Old Trafford» και η υπεροχή της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ συνεχίζεται.

Έστω και εάν αφορά στο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ, έστω και εάν ο παράγοντας τύχη έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν ανακοινώθηκε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει κάθε λόγο να είναι προβληματισμένος.

Η ατυχία της περασμένης περιόδου τον …κυνηγά ακόμη, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κληθεί να δώσει 5 φορές εκτός έδρας παιχνίδι, μετά από αναμέτρηση μέσα στην εβδομάδα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα ματς αυτά είναι «φωτιά».

Λίβερπουλ, Νιούκαστλ, Τσέλσι και Άστον Βίλα είναι τέσσερις από τις πέντε ομάδες που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας η δευτεραθλήτρια Αγγλίας, ενώ το πέμπτο παιχνίδι είναι το ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στη «μισητή» Σίτι!
Αντίθετα, οι «πολίτες» θα χρειαστεί να ταξιδέψουν μακριά από το «Etihad» μόλις μία φορά, μετά από ευρωπαϊκή αναμέτρηση και αυτό θα γίνει στο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι, στο Λονδίνο. Τραγική ειρωνεία: Η Σίτι κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα έχοντας αγωνιστεί εκτός έδρας μετά από όλα τα παιχνίδια των ομίλων, ενώ η Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε στο «Old Trafford» και στις έξι περιπτώσεις!



πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: