Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Νόιερ: «Μπορεί να μας πληγώσει η Ελλάδα»

Ο Μάνουελ Νόιερ υποστήριξε πως η ομάδα του σε καμία περίπτωση δεν θα υποτιμήσει την Ελλάδα για τα προημιτελικά του Euro 2012.
Χωρίς καμία αμφιβολία, η Γερμανία είναι το φαβορί για την πρόκριση επί της Ελλάδας στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Παρόλα αυτά η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ δεν δείχνει διατεθειμένη να υποτιμήσει την ομάδα μας, κάτι που φαίνεται από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της.
Ο Μάνουελ Νόιερ που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, υποστήριξε πως η «γαλανόλευκη» μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στη Γερμανία.
«Δεν είχαμε εύκολο γκρουπ. Παίξαμε απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες και δεν ήταν εύκολο για εμάς. Παρόλα αυτά πιστεύω πως μπορούμε να βελτιωθούμε αρκετά περισσότερο».
Για το παιχνίδι με την Ελλάδα είπε: «Οι ποδοσφαιριστές μας δεν πρόκειται να υποτιμήσουν την Ελλάδα. Ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα που μπορεί να μας πληγώσει. Όπως ακριβώς η Δανία. Νομίζω είναι στο ίδιο επίπεδο. Έχουν μία σκληρή ομάδα. Κανείς δεν περίμενε να ξεπεράσει τη Ρωσία, αλλά εμείς δεν υποτιμάμε καμία ομάδα», κατέληξε.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: