Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

«Έξτρα κίνητρο για τους Έλληνες η πολιτική»

«Έξτρα κίνητρο για τους Έλληνες η πολιτική»
Η κρίση στην Ελλάδα και οι συσχετισμοί με τη Γερμανία δίνουν έξτρα κίνητρο στην Εθνική εν όψει του προημιτελικού με τα «πάντσερ» την ερχόμενη Παρασκευή, όπως ανέφερε σε άρθρο του στην «tz-online» ο Έβαλντ Λίνεν.

«Δεν περίμενα η ελληνική ομάδα να νικήσει τη Ρωσία και να αντιμετωπίζει τώρα τη Γερμανία. Όμως έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο: όποιος δεν μετουσιώνει τις ευκαιρίες του σε γκολ, δεν μπορεί μετά να παραπονιέται», γράφει ο Γερμανός άλλοτε προπονητής του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού και προσθέτει:

«Η Ελλάδα την Παρασκευή δεν περιμένω να έχει διαφοροποίηση σε σχέση με τον προσανατολισμό που είχε ως τώρα, παίζοντας με έξι αμυντικογενείς παίκτες. Οι ακραίοι επιθετικοί βοηθούν στην ανασταλτική λειτουργία και επιθετικά οι Έλληνες στηρίζονται στις στημένες φάσεις και τις αντεπιθέσεις. Χαίρομαι πολύ που στην ομάδα έχουν θέση τρεις παίκτες με τους οποίους είχα συνεργαστεί στον Πανιώνιο, ο Μανιάτης, ο Τζαβέλλας και ο Μάκος, όπως και ο Χολέμπας τον οποίο πήγα στον Ολυμπιακό αλλά θα λείψει από τον προημιτελικό λόγω τιμωρίας.

Αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο, που δεν πρέπει να υποτιμηθεί, για την Ελλάδα η πολιτική κατάσταση. Νιώθω ότι το αντιμετωπίζουν ως μία ευκαιρία για να δείξουν σε όλους ότι έχουν κάνει λάθος να έχουν ξεγραμμένη την Ελλάδα.

Το καλύτερο αντίδοτο για τη Γερμανία θα είναι ένα γρήγορο γκολ. Έτσι θα ανοίξουν οι χώροι και η ελληνική ομάδα θα πρέπει να ανοιχτεί. Μένει να δούμε αν ο Ποντόλσκι ή ο Μίλερ είναι η καλύτερη επιλογή για τα άκρα. Και οι δύο δεν είναι στην ίδια φόρμα με το Μουντιάλ του 2010. Η αγωνιστική κατάσταση του Ποντόλσκι δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Ίσως να μπορούν να βοηθήσουν κάποια στιγμή ο Σούρλε και ο Ρόις».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: