Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Συνεχίζεται η αναζήτηση στόπερ!!

Συνεχίζεται η αναζήτηση στόπερ
Δεδομένη θεωρούν στη Σουηδία την αποχώρηση του Όλοφ Μέλμπεργκ από τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν την οριστική απάντηση του Σουηδού στόπερ και εκτιμούν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα τελειώσει εντός της εβδομάδας, ενώ παράλληλα εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να καλύψουν το συγκεκριμένο κενό.

Όλα δείχνουν ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ καταλήγει στην περίπτωση του Κανού, τον οποίο το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών είχε τσεκάρει πριν καν προσλάβει τον Πορτογάλο τεχνικό.

Φαίνεται πως ο 38χρονος προπονητής θα εισηγηθεί τον 28χρονο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Μπέιρα Μαρ. Ο Βραζιλιάνος ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης και το συμβόλαιό του λήγει το 2015, όμως η SportDay γράφει ότι τον κοστολογεί 1,5 εκατ. ευρώ.

Μην ξεχνάμε, όμως, ότι όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί τα ονόματα των Άντερσον Πόλγκα (33 ετών) και Κάρλος Κουέγιαρ (29 ετών), οι οποίοι είναι ελεύθεροι και εξετάζονται με τις δικές του πιθανότητες ο καθένας.

Από την πλευρά του, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον Βραζιλιάνο Ντάγκλας (24 ετών, Τβέντε και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013). «Αλμυρές» θεωρούν οι περιπτώσεις του Καλίντ Μπουλαρούζ (2 εκατ. ευρώ ετησίως) και του Μπρούνο Άλβες (παίρνει 2,3 εκατ. ευρώ στην Ζενίτ).

Όσον αφορά τις κινήσεις για την απόκτηση κάποιου χαφ, ξεχωρίζει η περίπτωση του Τζαμάλ Μπιντί. Η Μπράγκα παρουσιάζεται θετικό στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον παίκτη, ενώ στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να τον πάρει στην ομάδα. Παράλληλα, όμως, εξετάζεται και ο Σαμπάιο, ο οποίος ανήκει στην Μπέιρα Μαρ.

Για το «δεκάρι» έχουν ακουστεί τα ονόματα των: Έλντερ Μπαρμπόσα (25 ετών, Μπράγκα), Μάρσιο Μοσορό (28 ετών, Μπράγκα), Πάουλο Μασάδο (26 ετών, Τουλούζ), Κρίστιαν Τσάβες (26 ετών, Μπόκα Τζούνιορς) και Ούγκο Βιάνα (29 ετών, Μρπάγκα). Επίσης, τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει ενδιαφέρον για τον Φερνάντο Μπελούτσι, ο οποίος δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους».

Έρχεται πρόταση για «Τόρο»

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη εμφανίζεται η Στουτγκάρδη, η οποία παρακολουθεί από κοντά την πορεία του στο Euro 2012. Ο υπεύθυνος μεταγραφών του γερμανικού συλλόγου, Φρέντι Μπόμπιτς, τον «τσέκαρε» και στο παιχνίδι με τη Ρωσία και φαίνεται πως διεθνής μπακ-χαφ είναι η πρώτη επιλογή του για τη θέση του οπισθοφύλακα.

Εν τω μεταξύ, δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να σημειωθούν εξελίξεις με την περίπτωση του Αλαν Ρουίς. Στην Αργεντινή θεωρούν σίγουρη τη μεταγραφή του 18χρονου μεσοεπιθετικού της Χιμνάσια Λα Πλάτα στον Ολυμπιακό και αναμένεται να αποκτήσει το 60% των δικαιωμάτων του έναντι 750.000 ευρώ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: