Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Φοβού τους Έλληνες!!

Φοβού τους Έλληνες!
Κάθε άλλο παρά αφ’ υψηλού βλέπουν την Ελλάδα οι Γερμανοί. Αν και δεν αποποιούνται τον τίτλο του φαβορί εν όψει του προημιτελικού του Euro 2012 την Παρασκευή, όλοι αναγνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν για να βγάλει η Ελλάδα τη Γερμανία εκτός… Euro-ζώνης. Δείτε τι δηλώνουν προσωπικότητες όπως Μπεκενμπάουερ και Μάγκατ, αλλά και οι παίκτες των «πάντσερ» πριν από τη μεγάλη μάχη.

Φραντς Μπεκενμπάουερ (επίτιμος πρόεδρος Μπάγερν): «Η απόδοσή μας στο ματς με τη Δανία δεν ήταν καλή. Θα πρέπει να εμφανίσουμε καλύτερο πρόσωπο απέναντι στην Ελλάδα, γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα. Για να καταφέρουμε να φτάσουμε στον τίτλο, που είναι και ο μεγάλος μας στόχος, πρέπει να παίξουμε καλύτερα».

Φέλιξ Μάγκατ (προπονητής Βόλφσμπουργκ): «Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα απέναντι σε κλειστές άμυνες. Θα πρέπει να συνηθίσουμε σε αυτές τις συνθήκες. Το έκανε η Δανία, το ίδιο θα κάνει στα προημιτελικά και η Ελλάδα. Ίσως το τελευταίο ματς του ομίλου να ήταν μία καλή εξάσκηση για μας εν όψει του ματς της Παρασκευής».

Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ (πρόεδρος γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου): «Για πρώτη φορά περνάμε στην επόμενη φάση με τρεις νίκες. Απέναντι στην Ελλάδα είμαστε φαβορί, αλλά χρειάζεται προσοχή».

Γιόακιμ Λεβ (προπονητής εθνικής Γερμανίας): «Δεν ξέρω την παράδοση κι αν δεν έχουμε χάσει ποτέ. Έχω κάποιους καλούς φίλους στην Ελλάδα. Κανείς δεν περίμενε πως θα περνούσαν οι Έλληνες απέναντι στη Ρωσία που ήταν πολύ καλή ως το τρίτο παιχνίδι. Πάντα στα κρίσιμα σημεία βγάζουν ένα πολύ δυνατό χαρακτήρα. Το στοιχείο που διακρίνει την ελληνική ομάδα είναι η καλή της άμυνα. Είναι πολύ σκληρή ομάδα και είναι σαν να παλεύεις με έναν βράχο. Αυτό αποτελεί για μας μεγάλη πρόκληση».

Σάμι Κεντίρα (μέσος εθνικής Γερμανίας): «Τα πράγματα δεν είναι εύκολα απέναντι σε ομάδες που παίζουν κλειστά. Έπρεπε να μοχθήσουμε για να νικήσουμε τη Δανία και το ίδιο θα συμβεί με την Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι πάντα ικανοί για την έκπληξη».

Λούκας Ποντόλσκι (μεσοεπιθετικός εθνικής Γερμανίας): «Η Ελλάδα είναι έκπληξη. Δεν περίμενα να φτάσει στους οκτώ, αφήνοντας μάλιστα εκτός συνέχειας μία τόσο καλή ομάδα όπως η Ρωσία. Λυπάμαι που δεν πέρασε η Πολωνία, γιατί ήλπιζα να προκριθεί και δεν περίμενα να χάσει από την Τσεχία. Όμως αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας την Ελλάδα και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Έχουμε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά ό,τι προηγήθηκε δεν έχει σημασία στα προημιτελικά. Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι. Όλα από εδώ και στο εξής είναι τέτοια».



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: