Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κιελίνι: «Μία νέα αρχή, αν περάσουμε»

Κιελίνι: «Μία νέα αρχή, αν περάσουμε»
Να μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Ιρλανδία, συνέστησε ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο 27χρονος αμυντικός της Γιουβέντους, τόνισε πως αν προκριθούν στα προημιτελικά θα συνεχίσουν στη διοργάνωση με διαφορετική ψυχολογία.

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία. Μπορεί να το βλέπετε διαφορετικά, αλλά ο σκοπός μας είναι να πάρουμε τη νίκη και να μην σκεφτόμαστε την καλή ή την κακή τύχη, ή οτιδήποτε άλλο.

Παίξαμε δύο καλά παιχνίδια κόντρα σε δύο πολύ καλές ομάδες, πρέπει απλά να διορθώσουμε μερικά λάθη που κάναμε. Αν πάρουμε τη νίκη, μία νέα διοργάνωση θα αρχίσει για εμάς
», ήταν τα λόγια του Ιταλού αμυντικού, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πιθανή αλλαγή του συστήματος των «αντζούρι» ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης κόντρα στην Ιρλανδία.

«Για μένα όλα είναι το ίδιο. Τα προηγούμενα χρόνια έπαιζα σχεδόν πάντα με τέσσερις παίκτες στην άμυνα. Έχω μία μακροχρόνια καριέρα και έχω αγωνιστεί σε πολλά και διαφορετικά συστήματα. Το πιο σημαντικό είναι να μην χάσουμε την ισορροπία μας», συμπλήρωσε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: