Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

«Επιστρέφω μόνο σε μεγάλη ομάδα»

«Επιστρέφω μόνο σε μεγάλη ομάδα»
Μια σοβαρή πρόταση περιμένει ο Φάμπιο Καπέλο για να επιστρέψει στο φυσικό του χώρο, τον πάγκο. Ο Ιταλός που παραιτήθηκε από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Αγγλίας, αν και είχε πάρει την πρόκριση με τα «λιοντάρια» μίλησε στην εφημερίδα “Daily Mail” και εξέφρασε την επιθυμία του να προπονήσει μια μεγάλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Αγγλία πήρε την πρόκριση στα τελικά του Euro με τον Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο της, αλλά συμμετέχει με τον Ρόι Χόγκσον σε αυτό. Αιτία η παραίτηση του Ιταλού, που αιφνιδίασε τους πάντες.

Ο Καπέλο μιλώντας στην εφημερίδα “Daily Mail” δεν έκρυψε το παράπονό του που δεν είναι παρόν στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού. «Μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς και μετά την δίκαιη πρόκριση που κατακτήσαμε, δεν αρνούμαι πως νιώθω απογοητευμένος που δεν είμαι παρόν στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας», είπε χαρακτηριστικά.

Για το μέλλον του ήταν ξεκάθαρος. «Θέλω να δουλέψω σε μια μεγάλη ομάδα, που να έχει πλάνο και οργάνωση. Σε μια ομάδα που θα θελήσει να κυνηγήσει σημαντικούς τίτλους και να δημιουργήσει μια δυναστεία. Μια αγγλική ομάδα, όμως. Επιθυμία μου είναι να κάνω τη νέα αρχή, από εκεί που τελείωσα», δήλωσε, τονίζοντας πως το μέλλον του είναι συνδεδεμένο με την Αγγλία.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: