Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κορυφώνονται οι ενέργειες!!

Σημαντική αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα για αρκετά ζητήματα, που έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με ορισμένες από τις ενέργειες των ανθρώπων του Ηρακλή, οι οποίες αφορούν τη δικαίωση του Ηρακλή και την επαναφορά του στη Σούπερ Λίγκα. Την ίδια στιγμή, που οι «φωνές» ολοένα και πληθαίνουν υπέρ της ομάδας για την κατάφωρη αδικία του περσινού καλοκαιριού, σε συνάρτηση πάντα με την ολοκλήρωση του σκανδάλου τη φετινή χρονιά στο θέμα των αδειοδοτήσεων. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Ηρακλή από την προηγούμενη εβδομάδα ενημερώθηκαν πώς σήμερα θα πάρουν μία οριστική απάντηση από την Σούπερ Λίγκα στο θέμα του αιτήματος τους για παράσταση στη γενική συνέλευση της. Στον Ηρακλή θέλουν να παρασταθούν όσο τίποτα. Όχι, μόνο επειδή εκφράστηκαν απόψεις υπέρ τους από πολλούς παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά γιατί θέλουν να είναι «παρών» στις εξελίξεις. «Μετά από τις φωνές που υπήρξαν, έχουμε έρεισμα», λένε χαρακτηριστικά.

Όπως και να έχει, οι «κυανόλευκοι» δεν μπορούν να ψηφίσουν, αλλά είναι σημαντικό να εκφράσουν τις απόψεις τους δημόσια για τα όσα έγιναν την περασμένη χρονιά και συνάμα τη φετινή. Τι θα γίνει όμως αν η απάντηση της Σούπερ Λίγκας είναι αρνητική στο αίτημα του Ημίθεου; Τότε, οι άνθρωποι του Ημίθεου σκέφτονται ορισμένες εναλλακτικές λύσεις, όπως είναι η αποστολή εγγράφου για να διαβαστεί στη γενική συνέλευση, αλλά όπως καταλαβαίνουν άπαντες, το πλέον σημαντικό είναι να μπορέσουν να βρεθούν στη γενική συνέλευση. Άλλωστε, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα στη Σούπερ Λίγκα.

Η επικοινωνία με ΕΠΟ

Πέρα από το αίτημα του Ηρακλή προς τη Σούπερ Λίγκα απεστάλη και αίτημα στην ΕΠΟ. Οι άνθρωποι του Ηρακλή αναμένεται να έχουν επικοινωνία σήμερα με την Ομοσπονδία, προκειμένου να πληροφορηθούν για τις εξελίξεις και για την συνάντηση που θέλουν να κάνουν εκ νέου με τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Υπενθυμίζεται, ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα συναντηθεί με τις τρεις ομάδες που έκαναν πρόταση γοα αύξηση των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα και δεν είναι άλλες από τον Εργοτέλη, τη Δόξα και τον Παναιτωλικό. Βέβαια, η συνάντηση που θέλουν να κάνουν στον Ηρακλή, θα είναι ξεχωριστή.

Σε αυτήν αναμένεται να είναι μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες και ο Βαγγέλης Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΣΜ, κάτι που είχε συζητηθεί στην πρόσφατη συνάντηση των δυο πλευρών στη Μίκρα. Ο Πιλάβιος, όπως λένε οι πληροφορίες, θα επιστρέψει από την Πολωνία αυτή την εβδομάδα. Για την ώρα τουλάχιστον δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά την πρόθεση των ανθρώπων του Ηρακλή, παρά τα όσα έχουν περάσει προς τα... έξω για επιθυμία του προέδρου της ΕΠΟ να αποχωρήσει από την Ομοσπονδία.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: