Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Αφεντικό με... εξάσφαιρο η Νίκη!!


Το απόλυτο αφεντικό στην Football League 2 είναι πλέον η Νίκη Βόλου, μετά την δεύτερη αγωνιστική. Η Νίκη, έβγαλε... εξάσφαιρο, κερδίζοντας στο ΅Παντελής Μαγουλάς΅ με 6-1 τον Πανηλειακό, αποδεικνύοντας πως είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Δεύτερος ανέβηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, καθώς «απέδρασε» από τη Ζάκυνθο με σκορ 1-0 και συνεχίζει να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για κατάκτηση της προνομιούχου θέσης.

Στον Βόλο ο Πανηλειακός ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικής καθώς προηγήθηκε 1-0 μόλις στο 6΄ με τον Βάτση. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, όμως ο Λαζαρίδης σημάδεψε το δοκάρι. Ότι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο 12΄, το πέτυχαν στο 16΄ με σουτ του Πουλάκου, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος, ο Παυλίδης για τους Βολιώτες έκανε εξαιρετική προσωπική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή έδωσε την πάσα στον Λαζαρίδη, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία, σημειώνοντας το 2-1 (52').

Διαστάσεις θριάμβου έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, μετατρέποντας το 2-1 σε 4-1, με αυτογκόλ του Ακπαρίδη (64΄) και το δεύτερο προσωπικό του Παυλίδη (65΄). Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Λουκίνας στο 86΄και στο 90+3΄, κάνοντας το 6-1, με τους Βολιώτες να ανεβαίνουν στην κορυφή πανηγυρικά.

Στο Δημοτικό Στάδιο της Ζακύνθου, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης δεν άφησε πολλά περιθώρια στην τοπική ομάδα να ελπίζει για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Οι Σερραίοι ξεκίνησαν «δυνατά» τον αγώνα και στο 3΄ ο Μπανούσης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, κάνοντας το 1-0 και, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 70΄, κατάφεραν να διατηρήσουν τη νίκη και με το «τρίποντο» να ανέβουν στη δεύτερη θέση.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: