Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ο σεβασμός είναι το… μυστικό!!

Ο σεβασμός είναι το… μυστικό
Η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γκόραν Πάντεφ είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που του δείχνουν οι άνθρωποι της Νάπολι. Αυτό επεσήμανε ο μάνατζερ του παίκτη, Κάρλο Παλαβιτσίνο, που τόνισε πως ο πελάτης του χρειαζόταν ένα περιβάλλον σαν αυτό που βρήκε στην Νάπολη για να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του.

Η αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς έχει προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση στους οπαδούς της Νάπολι. Μπορεί η ομάδα να μην κατάφερε να κατακτήσει το Ιταλικό Σούπερ Καπ, χάνοντας από τη Γιουβέντους στον τελικό του Πεκίνου, η εκκίνηση που έκανε, όμως, στο Καμπιονάτο είναι η καλύτερη τα τελευταία 25 χρόνια. Οι τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, την έχουν εδραιώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τη «Γιούβε» και τη Λάτσιο.

Από τους πρωταγωνιστές αυτών των πρώτων αγώνων είναι αναμφισβήτητα ο Γκόραν Πάντεφ. Ο Σκοπιανός επιθετικός με την απόδοσή του, καθώς και με τα γκολ που έχει πετύχει, έχει δείξει πως φέτος μπορεί να επαναλάβει τις καλές χρονιές που έκανε στην Ίντερ και τη Λάτσιο.

Ο μάνατζερ του Πάντεφ, Κάρλο Παλαβιτσίνο, προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους της καλής κατάστασης του πελάτη του. «Το γεγονός πως ο προπονητής του, ο πρόεδρος, οι συμπαίκτες του και ο κόσμος τον εμπιστεύονται, είναι σημαντικός. Ο Γκόραν είχε ανάγκη αυτής της εμπιστοσύνης για να μπορέσει να αποδώσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του. Νιώθει μέλος μιας σημαντικής ομάδας, νιώθει το σεβασμό όλων και για αυτό δίνει τα πάντα για την ομάδα.»

Όπως στο ματς με την Πάρμα, όπου αν και ταλαιπωρήθηκε από κράμπες συνέχισε να παίζει με πάθος. «Ο Γκόραν είχε μια τρελή διάθεση να παίξει και να προσφέρει. Δεν καταλάβαινε τίποτε, ούτε από κράμπες, ούτε από κούραση. Η καριέρα του στη Νάπολη έχει ξεκινήσει από την αρχή και ο πελάτης μου το δείχνει αυτό σε κάθε παιχνίδι», σημείωσε ο Παλαβιτσίνο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: