Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Κοντά στην Παλέρμο ο Αρόνικα!!

Κοντά στην Παλέρμο ο Αρόνικα
Επιβεβαίωσε τη φήμη που θέλει τον Σαλβατόρε Αρόνικα να μεταγράφεται στην Παλέρμο, ο Αλεσάντρο Μότζι. Ο μάνατζερ του αμυντικού της Νάπολι μίλησε στη «Gazzetta dello sport» για το μέλλον του πελάτη του και τόνισε πως μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένονται οι υπογραφές στο συμβόλαιό του με την ομάδα της Σικελίας. Μετά από αυτή την εξέλιξη μοιάζει πιθανό να παραμείνει στους «παρτενοπέι» ο Ούγκο Καμπανιάρο.

Υπέγραψε στη Νάπολι την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου του 2008. Από τότε αγωνίστηκε σε περισσότερα από 110 παιχνίδια με τη γαλάζια φανέλα, με την οποία κατέκτησε το περσινό Κύπελλο Ιταλίας, ενώ αγωνίστηκε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σαλβατόρε Αρόνικα, όμως, είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει την ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι και να μετακομίσει πιο Νότια, κάνοντας αποδεκτή την πρόταση που του κατέθεσε ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι για λογαριασμό της Παλέρμο.

Αυτό αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Αλεσάντρο Μότζι, μιλώντας στη «Gazzetta dello sport». «Οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει πολύ και θεωρώ σχεδόν βέβαιο πως ο πελάτης μου θα φορέσει τη φανέλα της Παλέρμο. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά οι ενδείξεις είναι αυτές. Ο Αρόνικα θα παίζει στη Σικελία από τον ερχόμενο Ιανουάριο», είπε ο Μότζι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να «χαλάσει» η μεταγραφή; Υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας του Καναβάρο, κάτι που θα δυσκόλευε τη μετακίνηση του Αρόνικα. «Δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση η υπόθεση του Καναβάρο με τη μεταγραφή του πελάτη μου στην Παλέρμο. Αν συμφωνήσουμε και στις τελευταίες λεπτομέρειες, ο πελάτης μου θα μετακομίσει στο Παλέρμο, ανεξάρτητα από αυτό που θα γίνει με τον Καναβάρο. Μέχρι τότε, όμως, ο Αρόνικα θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Νάπολι. Μέχρι τα Χριστούγεννα, ο Αρόνικα είναι ποδοσφαιριστής της Νάπολι και θα τιμήσει το συμβόλαιό του με την ομάδα», τόνισε ο Αλεσάντρο Μότζι.

Αν πραγματοποιηθεί, τελικά, αυτή η μεταγραφή, μοιάζει απίθανο να αποχωρήσει και ο Ούγκο Καμπανιάρο, ο οποίος φερόταν πολύ κοντά σε μετακίνησή του στην Ίντερ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: