Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Σταθερή στη θέση της η… Τζοκόντα»

«Σταθερή στη θέση της η… Τζοκόντα»
Την κατάσταση του Μάριο Μπαλοτέλι και του Ρομπίνιο προσπάθησε να ξεκαθαρίσει ο Μίνο Ράιολα, μιλώντας με δημοσιογράφους της «Gazzetta dello sport». Ο γνωστός μάνατζερ βρέθηκε στο Σαν Σίρο για να παρακολουθήσει τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στη Μίλαν και τη Ρετζίνα και η παρουσία του εκεί «πυροδότησε» τις φήμες για επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις των «ροσονέρι» που αφορούν τους δύο παίκτες.

Είναι ένας από τους σημαντικότερους μάνατζερ ποδοσφαιριστών της Ευρώπης. Είναι αυτός που, εν πολλοίς, κινεί τα… νήματα στο μεταγραφικό «παζάρι» της Ιταλίας, καθώς, εκτός από εκπρόσωπος του Ιμπραΐμοβιτς και του Μπαλοτέλι, εκπροσωπεί και συλλόγους σε μεταγραφικές υποθέσεις. Είναι, λοιπόν, φυσικό, η παρουσία του Μίνο Ράιολα στο Σαν Σίρο, με την ευκαιρία του αγώνα της Μίλαν με τη Ρετζίνα για το Κύπελλο Ιταλίας, να προκάλεσε συζητήσεις που αφορούν τις μεταγραφικές κινήσεις των «ροσονέρι».

Ο Ράιολα, ωστόσο, διέψευσε πως ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι. «Η… Τζοκόντα δεν έχει μετακινηθεί από εκεί που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Και ο Μάριο βρίσκεται εκεί όπου θα συνεχίσει να είναι για καιρό. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από τη Σίτι», αποκάλυψε με χιούμορ ο γνωστός μάνατζερ.

Η υπόθεση του Ρομπίνιο πως εξελίσσεται; «Έχουν φτάσει κάποιες προτάσεις, οι οποίες έχουν απορριφθεί χωρίς δεύτερη κουβέντα. Θα δούμε αν φτάσουν κάποιες καλύτερες από τη Βραζιλία. Πάντως, δουλεύουμε για αυτό και εκτιμούμε την κατάσταση καθημερινά», απάντησε ο Ράιολα.

Δηλαδή δεν έχετε να ανακοινώσετε κάτι στους οπαδούς της Μίλαν; «Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Αλλά στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη. Εξάλλου οι μεταγραφές ακόμα δεν άρχισαν. Τυπικά, τουλάχιστον», απάντησε ο Μίνο Ράιολα, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: