Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Φήμες όσα λέγονται για Λέτο»

«Φήμες όσα λέγονται για Λέτο»
Στη διάψευση της φημολογίας που θέλει τον Σεμπαστιάν Λέτο να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό προχώρησε ο μάνατζερ του Αργεντινού, Φερνάντο Κονσεντίνο.

Ο εκπρόσωπος του 26χρονου παίκτη τόνισε πως δεν έχει μιλήσει από το καλοκαίρι με τη διοίκηση, ενώ αποκάλυψε ότι τις επόμενες μέρες θα έρθει σε επαφή με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα για να του προτείνει παίκτες.

Όσον αφορά το μέλλον του Λέτο, αυτό δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει εάν πρώτα δεν αποθεραπευτεί.

«Βρίσκομαι στην Ουρουγουάη. Τελευταία φορά που επικοινώνησα με τον Παναθηναϊκό ήταν το καλοκαίρι. Είναι φήμες όσα λέγονται για τον Λέτο. Πώς να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο; Πώς να διαπραγματευτώ για τη μεταγραφή του Λέτο, αν ο παίκτης δεν ολοκληρώσει πρώτα την αποθεραπεία του;

Πρέπει να περιμένουμε κάποιους μήνες. Να γίνει πρώτα καλά και στη συνέχεια να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Δεν έχω προγραμματίσει ταξίδι στην Αθήνα. Θα περάσω τα Χριστούγεννα εδώ
», τόνισε ο Κοσεντίνο στην «πράσινη» και στη συνέχεια φάνηκε ενήμερος για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού»:

«Γνωρίζω για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ο Ρότσα είναι φίλος μου. Θα επικοινωνήσω μαζί του τον Ιανουάριο και θα τον ενημερώσω για περιπτώσεις παικτών που ενδεχομένως να τον ενδιαφέρουν».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: