Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Επαφή του Μουρίνιο με Παρί!!

Επαφή του Μουρίνιο με Παρί
Την ώρα που αυξάνεται η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ζοσέ Μουρίνιο για τις τελευταίες-μέτριες εμφανίσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, το γαλλικό περιοδικό «10 Sport» αποκαλύπτει πως υπήρξε μυστική συνάντηση του Πορτογάλου με τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν – Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τανί.

Οι δύο πλευρές φέρονται να συζήτησαν το ενδεχόμενο ο 49χρονος προπονητής να αναλάβει την ερχόμενη σεζόν τους πρωτευουσιάνους, αν και ο Κάρλο Αντσελότι ήταν σε πρώτο πλάνο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Βασικός υποψήφιος ήταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα, δεύτερος ο Μουρίνιο και τρίτος ο Αρσέν Βενγκέρ. Μετά το τετ-α-τετ που φέρονται να είχαν ο Άραβας επιχειρηματίας με τον «special one» ο τελευταίος έγινε πρώτος στόχος της Παρί.

Ο Μουρίνιο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τους πρωταθλητές Ισπανίας, όμως έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι υπάρχει συμφωνία με τους Γάλλους. Η συγκεκριμένη πληροφορία ήρθε στο προσκήνιο την ίδια μέρα που αναμένεται ο Φλορεντίνο Πέρεθ να εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού.

Πρόθεση του προέδρου των «μερένχες» είναι να υπενθυμίσει ότι ο 49χρονος προπονητής είναι ο μοναδικός αυτή τη στιγμή που μπορεί να διατηρήσει την ομάδα στον δρόμο επιτυχιών και το συμβόλαιό του λήγει το 2016.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: