Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Επαφή με Μάντζιο!!

Επαφή με Μάντζιο
Η αναγκαιότητα για… γκολ έχει στρέψει την ΑΕΚ στην αναζήτηση επιθετικού. Κι επειδή η απόκτηση του Φάνη Γκέκα, με τον οποίο συναντήθηκαν Λίνεν και Δημητρέλος, μοιάζει ανέφικτος στόχος, η «Ένωση» στρέφεται σε πιο προσιτές περιπτώσεις.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος έχει προβάδισμα για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ και ήδη έχει υπάρξει επαφή μαζί του. Ο 29χρονος φορ αποχωρεί από το Αζερμπαϊτζάν και το κασέ του είναι μέσα στις δυνατότητες των «κιτρινόμαυρων». Στο στόχαστρο της ΑΕΚ είναι και ο Αντώνης Πετρόπουλος, αλλά ο 26χρονος φορ που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό στο τέλος του 2012 είναι πιθανό να ανανεώσει με το «τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα, ίσως και μέσα στην ημέρα να κλείσει η απόκτηση του Παύλου Μητρόπουλου. ΑΕΚ και Παναιτωλικός έχουν σχεδόν συμφωνήσει για την απόκτηση του 22χρονου μεσοαμυντικού με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες έναντι 30.000 ευρώ και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Τον παίκτη, που είναι θετικός σε ενδεχόμενη μετακίνηση στην Αθήνα, διεκδικεί και ο Άρης, αλλά η προσφορά της «Ένωσης» είναι καλύτερη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: