Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Στο μυαλό τους μόνο η νίκη!!

Στο μυαλό τους μόνο η νίκη
Τους τρεις βαθμούς στο σαββατιάτικο εντός έδρας ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θέλουν πάση θυσία στον ΟΦΗ, όπως τόνισε σε ομιλία του στους παίκτες ο Νίκος Αναστόπουλος.

Τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους θέλουν στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ. Μάλιστα, στην προπόνηση της Παρασκευής (14/12) ο «Αναστό» τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να μπουν δυνατά στο παιχνίδι με τους Αρκάδες, προκειμένου να μην τους αφήσουν πολλά περιθώρια, αλλά και να δείξουν πως θέλουν το «τρίποντο» περισσότερο από εκείνους.

Πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό αποτελεί η θέση του αριστερού μπακ, αφού ο βασικός στα περισσότερα ματς Μανώλης Μονιάκης είναι τιμωρημένος, ενώ ο έτερος παίκτης που χρησιμοποιείται εκεί, Φρανσίσκο Βάντο, θεωρείται «ξένο σώμα». Ωστόσο, εκείνος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός σε αυτή τη θέση είναι ο Γιώργος Ιωαννίδης.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Παρασκευής ο Αναστόπουλος δεν κούρασε ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές του, καθώς τους έβαλε να κάνουν παιχνίδια με τη μπάλα, τακτική και στο τέλος χαλάρωμα. Ατομικό για άλλη μία μέρα ακολούθησε ο Μίρνες Σίσιτς, ενώ θεραπεία έκαναν οι Λάζαρος Χαριτωνίδης και Χρήστος Μπούρμπος.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα:

Αγριμάκης, Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Σαρ, Σόουζα, Βαλεριάνος, Ιωαννίδης, Βερόν, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ζορμπάς, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Νύκταρης, Χατζηκοσμάς, Ροβίθης και Καπουράνης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: