Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Φώτσης: «Δεν υπάρχει θέμα με Παναθηναϊκό»

Φώτσης: «Δεν υπάρχει θέμα με Παναθηναϊκό»
Για ακόμη μία φορά ο Αντώνης Φώτσης αρνήθηκε τα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει από την Αρμάνι στον Παναθηναϊκό μεσούσης της χρονιάς.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague ο διεθνής φόργουορντ τόνισε ότι σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Μιλάνου.

«Δεν υπάρχει κανέναν θέμα. Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα το τιμήσω. Από εκεί και έπειτα θα δούμε τι θα γίνει», είπε αρχικά ο «Μπάτμαν» και στη συνέχεια σχολίασε τις αποδοκιμασίες που άκουσε από τους οπαδούς των Πειραιωτών ο Γιάννης Μπουρούσης:

«Ο καθένας ενεργεί όπως ο ίδιος κρίνει σωστό. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον παίκτη να υπάρχουν αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του αλλά ο κάθε θεατής αποφασίζει πως θέλει να συμπεριφερθεί σε έναν αγώνα».

Όσο για τον αποκλεισμό της Αρμάνι από τη συνέχεια της σημαντικότερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης; «Δυστυχώς τελειώσαμε για φέτος από την Euroleague. Θέλαμε να τελειώσουμε με μία νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Πλέον εστιάζουμε στη συνέχεια των υποχρεώσεων μας. Η ομάδα έχει κι άλλους στόχους και θα προσπαθήσουμε να τους πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: