Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Δέκα φορές την ημέρα σκέφτομαι να τα παρατήσω»

«Δέκα φορές την ημέρα σκέφτομαι να τα παρατήσω»
Πεπεισμένος πως οι ιδέες του και το πλάνο του για την ομάδα θα φέρουν αποτελέσματα είναι ο Άλμπανο Γκουαράλντι. Ο ιδιοκτήτης της Μπολόνια δεν έκρυψε πως οι αποδοκιμασίες τον ενοχλούν, αλλά τόνισε πως είναι αποφασισμένος να προχωρήσει μέχρι να δικαιωθεί. Αναφερόμενος σε πιθανή μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του, ο Γκουαράλντι δεν υποσχέθηκε μεγάλες επενδύσεις.

Η ομάδα του βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θα παλέψει μέχρι τέλους για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Λογικό είναι οι οπαδοί να μην είναι ικανοποιημένοι και να διαμαρτύρονται σε κάθε ευκαιρία. Ο πρόεδρος της Μπολόνια, Άλμπανο Γκουαράλντι, ωστόσο, αν και δικαιολογεί κάποιες αντιδράσεις, δηλώνει αποφασισμένος να μην αλλάξει τη φιλοσοφία του.

«Σε κανέναν δεν αρέσουν οι διαμαρτυρίες. Αν και κάποιες από αυτές είναι δικαιολογημένες, πιστεύω πως οι περισσότερες είναι υπερβολικές. Ιδιαίτερα όταν είναι προσωπικές και αναφέρονται σε μένα, με λυπούν πολύ. Εγώ κάνω τα πάντα για αυτή την ομάδα, έχω εκπονήσει ένα πλάνο το οποίο θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να υπάρχουμε και στο μέλλον, αλλά αυτό δεν αρέσει σε κάποιους. Τα τελευταία αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Ελπίζω πως όλοι όσοι είναι εναντίον μου τώρα, θα αλλάξουν γνώμη», είπε με παράπονο ο Γκουαράλντι.

Υπήρξε κάποια στιγμή που σκεφτήκατε να τα παρατήσετε; «Δέκα φορές την ημέρα σκέφτομαι να τα παρατήσω. Αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου να παρατάω στη μέση μια δουλειά. Το πλάνο μας θα μας δικαιώσει. Στο τέλος εμείς θα νικήσουμε», απάντησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μπολόνια.

Να περιμένουν ενίσχυση οι οπαδοί της ομάδας στις μεταγραφές του Ιανουαρίου; «Είμαστε σε συνεννόηση με τον προπονητή. Αυτό που προέχει είναι να παραχωρηθούν κάποιοι παίκτες δανεικοί, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Από εκεί και πέρα, αν βρεθεί κάποια ευκαιρία, η οποία θα μας βελτιώσει και θα μας δυναμώσει ως ομάδα, θα προσπαθήσουμε να την εκμεταλλευτούμε. Και μην ξεχνάτε πως ήδη έχουμε κάνει την πρώτη μας προσθήκη. Είναι ο Πορτανόβα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει» σημείωσε ο Γκουαράλντι, αφήνοντας να εννοηθεί πως δύσκολα θα προχωρήσει σε δαπανηρές μεταγραφές.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: