Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Βλέπουν Γκέκα στην ΑΕΚ!!

Βλέπουν Γκέκα στην ΑΕΚ
Άσπρη μέρα στο διοικητικό εξακολουθεί να μη βλέπει η ΑΕΚ.

Βλέπει όμως -κυριολεκτικά και όχι μόνο μεταφορικά- τον Φάνη Γκέκα.

Πριν μεταβεί στα Σπάτα για να συναντήσει τους οπαδούς της «Ένωσης» που έχουν καταλάβει τα γραφεία, ο Ανδρέας Δημητρέλος (συνοδευόμενος και από τον Έβαλντ Λίνεν) συνάντησε τον Έλληνα επιθετικό σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Όχι φυσικά για να του καταθέσει επίσημη πρόταση, μιας και κάτι τέτοιο μοιάζει αδιανόητο με την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Αλλά για να διερευνήσει τις προθέσεις του σε περίπτωση που η ΠΑΕ βρει χρήματα για να του κάνει μια προσφορά (είτε μέσω ευτυχούς κατάληξης στο θέμα των επενδυτών, είτε μέσω κάποιου άλλου τρόπου που αγνοείται προς το παρόν).

Ο Γκέκας, από την πλευρά του (που είχε το περασμένο διάστημα κι άλλες επαφές με τον Λίνεν) φέρεται να μην αντιμετώπισε αρνητικά το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην ΑΕΚ. Σε μια ΑΕΚ ωστόσο που θα έχει βρει λύση στο διοικητικό της αδιέξοδο, θα έχει οριστικοποιήσει ότι θα μείνει ζωντανή και θα μπορεί να προσφέρει στους παίκτες την πολυτέλεια -όπως μοιάζει τώρα- του να σκέφτονται μόνο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: