Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Τσιστιακόφ: «Δεν θέλουμε να χάσουμε χρόνο»

Τσιστιακόφ: «Δεν θέλουμε να χάσουμε χρόνο»
Τα δεδομένα στην υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια για τον ΠΑΟΚ εξήγησε ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Ο στρατηγικός σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τόνισε ότι όλα θα κριθούν από τη διάθεση του νέου προπονητή της Βόλφσμπουργκ, όμως δεν τόνισε ότι δεν θα περιμένουν πολύ να έχει θετική έκβαση το θέμα.

«Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για μία περίπλοκη υπόθεση. Πρέπει να περιμένουμε για το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της Βόλφσμπουργκ (σ.σ. η γερμανική ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες πορεύεται με τον υπηρεσιακό Γκίντχερ Κέστνερ). Εκείνος θα αποφασίσει για το τι θα γίνει με τον Βιεϊρίνια και όχι μόνο στο διάστημα της χειμερινής διακοπής της Μπουντεσλίγκα», ανέφερε αρχικά ο Ρώσος παράγοντας και πρόσθεσε:

«Ωστόσο, ο χρόνος τρέχει και μπορούμε να περιμένουμε μέχρι ενός σημείου. Κι αυτό γιατί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να χάσουμε χρόνο στην προσπάθειά μας να κάνουμε τις κινήσεις που θέλουμε».

Καταλήγοντας, ο Τσιστιακόφ δεν θέλησε να σχολιάσει αν ο ΠΑΟΚ κινηθεί για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή της Βόλφσμπουργκ τις επόμενες μέρες, σημειώνοντας τέλος πώς για το θέμα Βιεϊρίνια: «Είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να έχω και άλλο ταξίδι».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: